Obavijesti

Show

Komentari 40

Gotovčevi se posvađali, pa poseksali ispred farmera

Gotovčevi se posvađali, pa poseksali ispred farmera
8

Gotovčevi su se pomirili nakon žestoke svađe u kojoj je Simona Antu poslala u pič.. materinu. U međuvremenu, ostali farmeri tračaju supružnike

VIDEO

Nakon što su ostali farmeri navodno pozaspali, Simona (24) i Ante (40) su se natezali u krevetu. Preko glave su se prekrili plahtama, koje su se dizale i spuštale. Da je riječ o bračnom paru Gotovac, postalo je jasno nakon što je iz plahti izvirila Antina glava prepuna gela. Otkako je ušao na farmu, frizura mu je nepromijenjena - ima pravilan razdjeljak sa strane. Pohvalila se sustanarima da su ona i Ante iskoristili sat privatnosti (kojeg na farmi nema, op. a.). U krevetu lijevo od njih ležala je Marina Perazić s još nekim, a desno od Gotovčevih u istom krevetu ležali su Dino Bubičić, koji taji svoji seksualnu orijentaciju, te Sonja Kovač. Uoči odlaska na farmu Simona se klela da pred kamerama neće biti seksa između nje i Ante. Štoviše, zbog mame se sramila pričati o “tim stvarima”.
- Nismo mi neki napaljenci, kao što svi misle. Ne znam kako će Ante izdržati bez seksa, ali izdržat će - rekla je.
U srpnju na proslavi četvrte godišnjice braka Ante se pohvalio kako oni u seksu lome krevete. Navodni prvi seks na farmi pao je nakon Simonina ljubomornog ispada. Smetalo joj je što je Ante Tanji Jovanović pjevao da bi je guzio. Ante nije ostao dužan.
- Radiš idiotariju od sebe i od karijere u koju sam uložio. Tema si svih novina bivše Jugoslavije jer se fuliraš - rekao joj je. Simona mu je potom na rubu plača odbrusila kako ju nije briga za karijeru.
- Ma jeb. mi se za karijeru, jeb. mi se. Idi u pi... materinu - završila je Simke i odjurila u suzama, a Ante je zaključio da je njen odlazak baš poput odjavne špice.
Kasnije je nastavio mrmljati kako njega Simona sustavno zlostavlja. Jutro poslije latio se piljenja drva. Pilio je s Dinom Bubičićem. Dino je pilio balvane, a Ante se uhvatio u koštac s grančicama. Iako nije bilo ni trunka sunca, Ante je pilio sa sunčanim naočalama na licu. Simke je u džemperu s krznom s Tanjom u vrtu sjeckala kupus. Došao je i Bubi pa su njih dvoje manekena grickali kupus jer “to je dobro za liniju”.
- Moj WC je toliko čist da iz njega možeš jesti - čavrljala je Simona s Tanjom. Simona je objasnila Tanji da su ona i Ante jednostavno posesivan i ljubomoran par.

SIMONA ANTI STISKALA PRIŠTIĆ
Znaš kaj te molim, ljubavi, daj se operi, već su ti prištići izašli. I da, nemoj pričati, malo ti smrdi iz ustiju, rekla je Simona Anti dok mu je istiskivala prištiže na licu. Ležali su na krevetu u sobi.

FARMERI TRAČAJU ANTU
Renman, Vajta i Pjer tračaju Antu koji ih nervira svojim glasnim noćnim razgovorima, a pak danju ništa ne radi osim što puši. Kasnije im se u tračanju pridružila Marija Štrajh koja je trenutak prije prošla pored Ante Gotovca. Umalo se zadavila od miomirisa koje je on širio. Požalila se da je stavio parfem na smrdljivo tijelo.
- Jesi li shvatio da si ti jedan seljo - upitala je Marija Antu.
- Da, jesam. Pa što? - mrtav hladan odgovorio joj je Ante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija