Show

Komentari 2

Grašo komentirao plesačicu iz Plesa sa zvijezdama: Najjača si

Grašo komentirao plesačicu iz Plesa sa zvijezdama: Najjača si

Posebni ste, bravo. Za mene najbolji i uvijek glasam za vas toliko prirodni, imate posebno nešto i osmijeh zarazan, komentirali su i ostali obožavatelji plesnog para

Glumac Filip Vidović (31) i njegova plesna partnerica Paula Jeričević u prošloj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' su plesali vatreni tango. Nakon nastupa objavili su zajedničku fotografiju na kojoj su bili u opuštenom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Filip je za ovaj nastup promijenio i frizuru zbog koje je izgledao neprepoznatljivo. Plesni par se očito dobro slaže i iza kamera pa su se na Instagramu našalili sa svojim izdanjem.

- Ovo smo nas dvoje koji smo se 5 minuta trudili izgledat zgodno pa smo odustali. Ekipa natjecanje postaje sve napetije i stvarno osim našeg truda trebamo i vaše glasove - napisala je Paula ispod fotografije, a objavu je komentirao i Petar Grašo (46).

- Paula, najjača si - poručio joj je Grašo u komentaru, a s njime su se složili i ostali pratitelji pa su u komentarima pohvalili par.

- Posebni ste, bravo. Za mene najbolji i uvijek glasam za vas toliko prirodni, imate posebno nešto i osmijeh zarazan - komentirali su.

- Prezgodni ste u svakom slučaju. Ne morate se uopće truditi - poručila im je obožavateljica.

Podsjećamo, tijekom nastupa publika je nekoliko puta gromoglasno vikala 'Bravo'. Par je za svoj nastup i od Cibocija dobio pohvale, a žiri ih je nagradio s visokih 37 bodova.