Show

Komentari 20

Grašo prvi put otvoreno o vezi s Hanom: Sretni smo i zadovoljni!

Grašo prvi put otvoreno o vezi s Hanom: Sretni smo i zadovoljni!

Glazbenik je prekinuo šutnju i rekao da su Hana Huljić i on u sretnoj vezi, te se osvrnuo na nagađanja o njihovoj romansi koja su se pojavljivala u medijima proteklih mjeseci

Iako se o vezi Petra Graše (45) i Hane Huljić (30) priča već više od dva mjeseca, glazbeni par se dosad nije oglasio o toj temi. Međutim, pjevač je danas odlučio prekinuti šutnju i za InMagazin je prokomentirao njihovu romansu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo - rekao je Grašo, te priznao da su ga iznenadili pojedini medijski naslovi o njegovom odnosu s Hanom.- Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni - zaključio je pjevač.Iako su Hana i Petar dosad šutjeli, o vezi su se oglasili njihovi roditelji. Tako hitmejker Tonći Huljić (60) ranije dao 'blagoslov' vezi svoje kćeri i dugogodišnjeg prijatelja.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni - rekao je Huljić za Večernji list.

Najčitaniji članci