Obavijesti

Show

Komentari 24

Grdović: Ma koje liječenje od alkoholizma, sam ću to riješiti

Grdović: Ma koje liječenje od alkoholizma, sam ću to riješiti
5

NE ŽELI NA PSIHIJATRIJU Mladen Grdović, umjesto na sud, otišao je s prijateljem Lokinom na turneju u Kanadu. Odvjetnik pjevača kaže da ni ne mora u bolnicu

VIDEO

Nakon što ga je supruga Brankica prijavila za obiteljsko nasilje, Mladena Grdovića (53) lani su osudili na uvjetnu kaznu od 20 dana zatvora s rokom kušnje od godinu dana uz obavezno liječenje od alkoholizma. No u međuvremenu im nije dostavio nikakvu dokumentaciju o liječenju i u ponedjeljak se trebao pojaviti na zadarskom Prekršajnom sudu. Kako mu poziv za ročište nisu uručili na vrijeme, suđenje su morali odgoditi.

Grdović je prije nekoliko dana s Duškom Lokinom otišao na turneju u Kanadu. Grdovićeva supruga Brankica samo je rekla da Mladen ne ide na liječenje jer više ne pije. Njegov prijatelj Jasmin Stavros potvrdio nam je da Mladen neće ići na liječenje jer namjerava to sam riješiti.

- Pričali smo o tome. Rekao mi je: ‘Ma kakvo liječenje? Jesi li ti lud? Kad sam slobodan, imam pravo piti. Kad nastupam, ne pijem’ - govori Stavros. Dodaje kako Grdović na koncertima pije samo vodu i kavu. U zadarskoj bolnici na odjelu psihijatrije, gdje se 2009. godine liječio od alkoholizma, potvrdili su nam da nije dolazio. Grdovićev odvjetnik Drago Tolić kaže da ne mora ići u bolnicu.

 - Koliko znam, Mladen ide na kontrole svojem liječniku - rekao je odvjetnik Tolić.    

Tražio čip protiv vina, prijetio i slupao aute

Tko se hoće tući, vikao je u svibnju 2009. pijani Mladen Grdović (53) pred kućom u zadarskim Arbanasima. Razbijao je sve oko sebe i nasrnuo na suprugu Brankicu (44). Pjevačev brat Paulo pozvao je policiju. Mladen se trijeznio u postaji. Zbog obiteljskog nasilja dobio je 20 dana zatvora i naredbu o liječenju od alkohola. Problematični pjevač tjedan dana prije u zadarskom klubu oteo je mikrofon pjevaču klape, popeo se na pozornicu te pjevao u trenirci i papučama. Nepozvan i pijan pjevao je i na jednom vjenčanju.

- Bevanda je zlo i moram je se otarasiti - izjavio je Grdović. Poslije pijanke u restoranu 2004. slupao je Ferarri vrijedan milijun i pol kuna. Imao je 2,7 promila alkohola, a u nesreći je ozlijedio vratni kralježak. Zbog prebrze vožnje 2007. Mercedesom 500 CL sletio je s ceste. Odbio je alkotest. Prije dvije godine pijan je Jaguarom “pokosio” terasu zadarskog kafića. Zbog problema s alkoholom Mladen je u ukrajinskoj bolnici htio ugraditi čip protiv alkohola, ali je odustao.

- Promijenio sam se. Pijem 80 posto manje i osjećam se bolje - hvalio se prošli mjesec.

Ni pijan ne može bez auta    

Grdović je zbog alkohola uništio tri automobila. Vozačku dozvolu oduzeli su mu lani u prosincu.

Ometao je i Severinu

Mladen je u kolovozu 2008. iznenadio Severinu na koncertu u Zadru. Htio je pjevati s njom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu