Obavijesti

Show

Komentari 246

Grdović u elementu: Ovako je vozio Jaguara i rušio stolove

Grdović u elementu: Ovako je vozio Jaguara i rušio stolove
1

SVE NJEGOVE NESREĆE Zadarski pjevač zaradio je mnogo prekršajnih prijava, a nikad nije imao manje od dva promila. Preksinoć se s Jaguarom zabio u betonski zid, a imao je 3,6 promila

VIDEO

Mladen Grdović (58) preksinoć se s Jaguarom zabio u betonski zid, a u krvi je imao 3,6 promila. Skupio je više desetaka prekršajnih prijava, a opjevao ih je u pjesmi 'Crveni Ferrari'.

Pogledajte kako je 2009. rušio stolove u Zadru:

Pokretanje videa...

00:40

Uništio je Ferrari 2006. godine

Prilikom nezgoda nikad nije imao manje od dva promila, a prošle godine bio je rekorder preventivne policijske akcije kao vozač s najvišim postotkom alkohola u krvi. Zadarski pjevač Ferrari vrijedan 200.000 eura uništio je 2006. godine kada je sletio s ceste i zabio se u rasvjetni stup. Tada je iz restorana izašao sa 2,7 promila alkohola u krvi. Jedva je izvukao živu glavu jer mu je u nesreći puknuo vratni kralježak.

- Možda nisam dobro reagirao u tom trenutku jer sam prije toga popio dvije, tri bevande, ali sebe smatram solidnim vozačem. Pa što? Michael Schumacher je razbio 15­ Ferrarija, a i ja poznajem puno ljudi kojima se oteo kontroli - rekao je Mladen. 

Razbio Mercedes 2007. godine

Tri godine kasnije slupao je Mercedes 500 CL vrijedan oko milijun kuna. Vozio je Gaženičkom cestom u Zadru pa je prešao u lijevi kolnički trak i zabio se u zid sa žičanom ogradom tvrtke Tankerkomerc. Odbio je alkotest, iako je neprosredno prije nesreće viđen u narodnjačkom kafiću gdje je naručio bevandu. Mladen je kupio i Porshe koji je također razbio.

- Mogao sam kupiti stan, no radije sam uzeo Porsche. I on je završio u starom željezu. Sad vozim umjereno, 130 na autocesti. Već godinama imam Jaguar i nikad ga neću prodati - rekao je Mladen.

Vozio se po terasi kafića

Prije sedam godina vozio se Jaguarom po terasi kafića u zadarskoj Varoši rušivši stolove i stolice koji su mu se našli na putu. S tinejdžerima je te večeri pio gemište u zadarskim kafićima i častio ih. Godinu kasnije uhvatili su ga kako vozi s 3,08 promila alkohola u krvi.

Dino Stanin/Pixsell

Pobjegao je s mjesta nesreće

Mercedesom je 2013. prešao na suprotnu stranu ceste i udario u zid obiteljske kuće slupavši auto. Prošle godine u ožujku policija je za njim tragala nekoliko dana. Naime, pobjegao je s mjesta nesreće jer je prethodno usred Zadra sletio s ceste i Mercedesom pregazio pješački otok i oštetio drugi automobil. Zaustavio se srušivši prometni znak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 246
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.