Show

Komentari 256

Grdović uhićen: Pijan vrludao Mercedesom s 2,33 promila pa postao rekorder ovog vikenda

Grdović uhićen: Pijan vrludao Mercedesom s 2,33 promila pa postao rekorder ovog vikenda

Mladen se razveo sa suprugom Brankicom u kolovozu nakon 22 godine turbulentnog braka. Neslužbeno smo doznali da je na sudu pjevaču određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi

Zadarskog pjevača Mladena Grdovića (62) opet je, kako doznajemo, uhitila policija zbog vožnje u pijanom stanju. Njegov menadžer Ljubo Šeperić nije nam znao reći detalje događaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam se s njim čuo tjedan dana, a sada se ne javlja - rekao nam je. Prema informacijama iz policije vozač je zatečen u Mercedesu zadarskih oznaka pod utjecajem alkohola. Nakon što je priveden zadržan je u policiji do otriježnjena nakon čega je u ponedjeljak uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni sud u Zadru i naknadno pušten.

'U nedjelju, 20. prosinca u 11 sati u Ulici Franka Lisice, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 62-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Mercedes zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,33 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda', stoji u priopćenju. 

Prema izjavama očevidaca Grdović je 'malo vozio naprijed, a malo natrag' i tako iznova po zadarskom Bulevaru, piše Zadarski.hr

Podsjetimo, Mladen se razveo sa suprugom Brankicom (49) u kolovozu nakon 22 godine turbulentnog braka.

Grdović se očito ne miri s tim pa je nedavno radio ekscese. Neslužbeno smo doznali da je na sudu pjevaču određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi.

Najčitaniji članci