Obavijesti

Show

Komentari 159

Grdovića opet uhitila policija: Pijan i bos vrijeđao je Brankicu

Grdovića opet uhitila policija: Pijan i bos vrijeđao je Brankicu
5

Neslužbeno doznajemo da je Grdoviću određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi. Jedna od opcija bila je i zadržavanje iza rešetaka, no sud je procijenio da će i mjera ostvariti učinak...

Mladen Grdović (61) uhićen je i priveden na prekršajni odjel općinskog suda u Zadru u nedjelju. Uhićen je zbog obiteljskog nasilja prema bivšoj supruzi Brankici (49) s kojom se razveo u kolovozu nakon 22 godine braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kraj braka Mladena i Brankice

Pokretanje videa ...

Očito se s time još nije pomirio jer je u četvrtak 29. listopada oko 18.30 sati došao ispred kuće u kojoj Brankica živi u Zadru te ju je pijan vrijeđao i prijetio joj. Pred stan na Petrićima stigao je bos, samo u čarapama! Zašto, još nije poznato, no bio je prilično alkoholiziran. Do koje mjere, nisu nam rekli u policiji.

- Policija ne može govoriti o slučaju s obzirom da je riječ o obiteljskom nasilju - rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. Neslužbeno doznajemo da je na sudu Grdoviću određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi. Potom je pušten. Jedna od opcija bila je i zadržavanje iza rešetaka, no sud je procijenio da će i mjera ostvariti učinak. Suđenje ga tek čeka.

Brankica i Grdović u braku su bili 22 godine. Vjenčali su se 1998. godine u Las Vegasu, a prije toga su osam godina bili u izvanbračnoj zajednici. Njihov odnos je bio prepun turbulencija, odnosno pjevač je više puta radio ekscese koji su Brankici u konačnici dojadili pa je podnijela zahtjev za rastavom. 

arsenal

Kako Grdović cijelo vrijeme pravi ekscese, zamolili smo odvjetnike da nam objasne zašto Mladen nije u zatvoru ili pak na liječenju.

Nasilnik mora na liječenje ili u zatvor: Brak je 'puknuo' jer je u ožujku Grdović pijan divljao
Nasilnik mora na liječenje ili u zatvor: Brak je 'puknuo' jer je u ožujku Grdović pijan divljao

- O psihijatrijskom liječenju odlučuje isključivo sud. Prilikom odlučivanja je li netko kriv ili ne, donosi se odluka i o mjeri opreza. Odlučuje se o tome je li potrebno liječenje od određenih ovisnosti. Tanka je linija između prekršajnog i kaznenog djela. Koliko znam, u Grdovićevu slučaju policija stalno ide na prekršaj. Zbog učestalosti Grdovićevih izgreda, po meni, postoje određeni elementi koji bi se mogli podvesti pod kazneno djelo. Zašto policija to ne radi, ne mogu ulaziti u to. Vidim da se Grdovićevi izgredi ponavljaju, odnosno da su poprimili mjere ugroze drugih osoba - rekao nam je ugledni splitski odvjetnik.