Obavijesti

Show

Komentari 0

Green Gold Club u subotu je 'gorio' uz akrobate i plesače

Green Gold Club u subotu je 'gorio' uz akrobate i plesače
23

Najbolji svjetski party SuperMartXé zapalio prepuni Green Gold Club – pogledajte kako je bilo uz akrobate, plesače i vatreni show!

VIDEO

Vikend za nama je onaj o kojemu će se itekako pričati. Green Gold Club ove subote 'gorio' je uz najbolji svjetski party SuperMartXé! Jedinstvena scenografija, animacijska tehnologija, plesači i plesačice, akrobati i vatreni show, sve to dio je nezaboravnog partyja, koji se ovoga vikenda odvijao u najboljem klubu u gradu – Green Gold-u.

Dvije tisuće posjetitelja imalo je prigodu vidjeti najbolje od SuperMartXé-a, nositelja Guinnessovog rekorda, te uživati u glazbi DJ-a Javi Reine, pjesmi Nalaye te odličnom nastupu španjolskog virtuoza na električnoj violini Miguela Lare. Za odličnu atmosferu dodatno su se pobrinule i atraktivne plesačice i akrobati kao i jedinstveni ženski Fire show. Tristo održanih partyja u 40 država vidjelo je ovaj najbolji svjetski show, među njima je od sada i zagrebačka publika, koja je zaista imala što i vidjeti i uživati u pravom performansu.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte atmosferu sa najvećeg svjestkog partyja, koji se ovog vikenda održao u prepunom Green Gold Club-u!

SuperMartXé je održao svoj nastup u sklopu ovogodišnjeg Green Gold Summer Festa, a nakon odličnog showa idemo dalje!

01.06., u goste nam stiže dobro poznati beogradski dvojac „The Beatshakers“. U tople ljetne dane zakoračiti ćemo 15.06. koncertom najpoznatije svjetske DJ-ice, Juicy M. Za kraj ovogodišnjeg Green Gold Summer Festa 06.07., na jednom mjestu okupit ćemo najveće domaće performere i zabavljače.

Zbog svega navedenoga možemo ustvrditi kako zagrebački Green Gold Club u dnevni i noćni život metropole donosi novu dosad neviđenu dimenziju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni