Obavijesti

Show

Komentari 28

Grubnić, Celzijus, Rađa, Sobin spremni su za plesni izazov...

Grubnić, Celzijus, Rađa, Sobin spremni su za plesni izazov...
23

Zabavna emisija ‘Ples sa zvijezdama’ emitirala se punih osam sezona, a zadnji puta na našem programu bila je 2013. godine. Gledatelji će uskoro na Novoj TV imati priliku gledati glumce, pjevače, novinare kako plešu

VIDEO

Nakon šest godina stanke show ‘Ples sa zvijezdama’ vraća se na male ekrane. Show će tako okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz vlastite zone komfora, stati uz profesionalne plesače i usavršiti tehniku u zabavnim, plesnim izazovima. 

Viktorija Đonlić Rađa, fitness trenerica

Bivšu missicu, model, pjevačicu, fitness trenericu te suprugu proslavljenog košarkaša Dina Rađe brojni pamte i kao pop zvijezdu 90-ih kada ju je proslavio hit 'Nema veze'. Viktorija je 2015. na Novoj TV uređivala je i vodila rubriku IN magazina 'Veni, vidi
viki' u kojoj je ugostila brojne poznate goste.

Ecija Ojdanić, glumica 

Poznata kazališna, televizijska i filmska glumica, te osnivačica kazališta 'Moruzgva'. Eciju pamtimo po brojnim ulogama u brojnim popularnim domaćim serijama poput 'Larin izbor', 'Kud puklo da puklo', 'Zlatni dvori', 'Zora dubrovačka'…Iza nje su i brojne filmske uloge pa smo je tako gledali na velikom platnu u naslovima: ''Ministarstvo ljubavi'', ''Anka'', ''Hitac'', ''Lea i Darija – Dječje carstvo'', 'Iza stakla', 'Tri priče o nespavanju', 'Pravo čudo', 'Oprosti za kung fu', 'Ne dao Bog većeg zla', 'Ante se vraća kući', 'Da mi je biti morski pas', 'Tri muškarca Melite Žganjer', 'Rusko meso' i brojni drugi. U svojem kazalištu 'Moruzgva' i sama često glumi, a neki od popularnijih kazališnih naslova u kojima možemo vidjeti Eciju su: 'Bobočka', 'OtpisaNE', 'Brodolomke', 'Miris lovine' , 'Harem', 'Kako život' i 'Mobitel'.

Ana Vučak Veljača, glumica 

Televizijska, filmska i kazališna glumica. Ana iza sebe ima čitav niz uloga u domaćim serijama od kojih su ''Kud puklo da puklo'', 'Prava žena', 'Stella', 'Čista ljubav', 'Crno bijeli svijet', 'Mamutica' samo neke od njih. Ana je glumila i u filmovima 'Iza sna' i 'Zbog tebe'. Osim što je diplomirala glumu, mlada poznata glumica može se pohvaliti i s diplomama psihologije i novinarstva. Od 2016. godine članica je ansambla Gradskog kazališta Trešnja, te su je ljubitelji kazališta mogli do sada vidjeti u predstavama: ''Orašar', 'Trnoružica', 'Snježna kraljica', 'Plemeniti šljivari', 'Zora riđokosa' i 'Eko Eko'.

Sonja Kovač, influencerica 

Televizijska glumica i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica. Sonja je najpoznatija po ulogama u humorističnim TV serijama 'Zauvijek susjedi', 'Bračne vode' i 'Najbolje Godine'. Izlet u pjevačke vode imala je 2008. godine kada je snimila prvu pjesmu 'Više nisi moj''. Danas je Sonja jedna od najuspješnijih hrvatskih blogerica i influencerica s internacionalnim uspjehom te njen kanal na YouTubeu okuplja gotovo 15 tisuća pretplatnika, a Instagram profil 380 tisuća pratitelja.

Josipa Pavičić Berardini, spisateljica 

Spisateljica, TV voditeljica, novinarka i poduzetnica koja je provela dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – 'Sara Santini', 'GL’amour' i 'Lopov moje mladosti'. Danas podučava tehnike za samorazvoj i samopomoć, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Nakon što je prije nekoliko godina preboljela karcinom dojke, svoju hrabru borbu, Josipa je opisala u knjizi 'Šest milimetara' s kojom je obišla gotovo svaki grad u Hrvatskoj, a ove godine s izvedbama je krenula i istoimena predstava humanitarnog karaktera. 

Nives Celzijus, pjevačica 

Pjevačica, glumica, model i spisateljica. Poznata pjevačica osim što puni koncertne dvorane i ima mnogobrojnu publiku zahvaljujući svojoj glazbenoj karijeri, okušala se i u glumačkim vodama te ju je između ostalog domaća publika zavoljela i u hit seriji Nove TV ''Čista ljubav''. Nives je bila i pobjednica četvrte sezone popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a u petoj sezoni se našla i u žiriju te plesno pjevačke emisije. Njen spisateljski prvijenac 'Gola istina' osvojio je knjižnu nagradu Kiklop te postao najprodavanija knjiga u Hrvatskoj svih vremena, a Nives upravo piše svoj četvrti roman.

Slavko Sobin, glumac 

Kazališni, filmski i televizijski glumac. Iza njega je čitav niz uloga u televizijskim serija, od kojih su ''Čista ljubav'', ''Na granici'', ''Hitna 94'', ''Najbolje godine'', ''Zauvijek susjedi'' i ''Crno-bijeli svijet'' samo neke od njih. Sobina od ove godine gledamo i na velikom platnu, i to u hvaljenom filmu ''Leptir'' gdje se bok uz bok našao s glavnim glumcima filma Harliejem Hunnamom i Ramijem Malekom. Iza njega je i niz kazališnih predstava, pa ga hrvatska publika može vidjeti u hit predstavama ''Političar'', ''Otpisane'' i 'Who the Fuck is Biba''. 

Davor Garić, novinar

Davor Garić u svijet malih ekrana zakoračio je 2005. kao voditelj, urednik i novinar regionalne televizije Kanal Ri te kao glumac u prvoj hrvatskoj sapunici 'Villa Maria'. Rad na Novoj TV Davor je započeo s prvim danima 'IN magazina' 2009. godine te je i danas dio ekipe ovog showbiz i lifestyle TV magazina. Ovaj nesuđeni liječnik studirao je medicinu, no ubrzo je shvatio da je njegova strast televizija. Kao glumac zaigrao je u brojnim domaćim serijama, videospotovima i nekolicini filmova, a često je angažiran i kao voditelj, a ističe vođenje izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, filmski festival u Puli te brojne druge manifestacije. Davor se okušao i kao putopisac pa je snimao putopisni serijal tijekom tromjesečnog putovanja Latinskom Amerikom, a pred njegovim su se mikrofonom našle gotovo sve domaće zvijezde koje su u rubrici 'Jedan dan sa zvijezdama' pokazale do tad neviđene detalje iz svojih života. 

Damir Kedžo, pjevač 

Damir Kedžo je pop pjevač, glumac i zabavljač te danas jedan od najtraženijih mladih pjevača i lica domaće glazbene scene, nakon uspjeha „Supernova Music Talents“ uspjeh je okusio već sa 16 godina. Kedžo je kroz svoju solo karijeru otpjevao brojne hitove i osvojio nagrade za vokalne interpretacije na domaćem terenu, ali i internacionalno (osvojio je “New Wave” festival u Rusiji). Okušao se i u glumi te je osvojio nagradu hrvatskog glumišta za ulogu u slavnom mjuziklu „Crna Kuća“. Glazbenik je koji je očarao publiku pjesmom “Sve u meni se budi” koja je najslušanija pjesma u Hrvatskoj 2017. godine. Godine 2018. s Domenicom snima duet “Mi protiv nas“, koji je pobjednička pjesma Splitskog festivala, pjesma koja je dobila Cesaricu za hit mjeseca studenog i natjecala se za Hit godine 2018. "Mi protiv nas" nagrađena je kao jedna od 10 najboljih pjesama na danu najbolje domaće glazbe Narodnog radija za 2018. Plesni hit “ Šuti “ najavio je novi album, a pjesma “Srce mi umire za njom“ moćna balada s kojom je pobijedio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu i koja je najemotivnija pjesma njegove karijere, potvrđuje Damirovu sve veću popularnost i neupitnu kvalitetu koju priznaju i publika i struka.

Marko Grubnić, stilist 

Poznati hrvatski stilist, dizajner, a inače i magistar poslovnih komunikacija. Osim što je Marko modni stilist brojnim poznatim osobama u Hrvatskoj, veliki je zaljubljenik u modu i putovanja. Jedno je vrijeme živio u Londonu gdje je također radio u modnom svijetu, a kao velikog ljubitelja putovanja, rijetko ćemo ga zateći na zagrebačkoj adresi.

Ivan Šarić, stand up komičar 

TV voditelj i pripadnik novog vala stand up komičara, poznat je i po svom stilu improvizacije i komunikacije s publikom. Ovog uspješnog stand-up komičara publika je prvenstveno upoznala kao televizijskog voditelja, a upravo je tu ulogu mudro iskoristio kako bi gledateljima približio ovu glumačku disciplinu u koju se upustio prije 13 godina. Iza ovog zaljubljenika u komediju mnogobrojni su stand-up nastupi, ali onaj koji svakako treba izdvojiti je nastup u Lisinskom 2016. godine kada obilježavajući 10 godina svoje karijere postaje prvi hrvatski komičar koji je samostalno nastupio u rasprodanoj velikoj dvorani – i to dvaput. Gledali smo ga i kao jednog od osmero kandidata druge sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', gdje se odlično snašao i otkrio nam da zna i pjevati. Širokoj javnosti Ivan postaje poznat 2013. godine kada još jednu svoju ideju pretvara u djelo. Nakon Ivanovog fenomenalnog videa "Hire me Jon Stewart", ovaj inače informatički geek i strastveni surfer zajahao je val uspješnih poslovnih suradnji s brojnim tvrtkama i marketinškim agencijama. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičnog pogleda na samog sebe.

PLESAČI 

Valentina Wallme 

Valentina Walme je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Sudionica je mnogih europskih i svjetskih natjecanja te se educirala u raznim plesnim stilovima diljem svijeta. Tijekom svoje karijere angažirana je u brojnim TV projektima, događanjima, glazbenim spotovima i reklamnim kampanjama. U showu ''Ples sa zvijezdama'' sudjeluje 2013. gdje joj je plesni partner bio Janko Popović Volarić. Završava Kineziološki fakultet u Zagrebu, članica je i osnivačica profesionalne plesne grupe "The Juice" i samostalni je poduzetnik.

Helena Janjušević 

Helena je diplomirana kineziologinja, iskusna u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova. Iza nje je niz koreografskih i plesnih angažmana u raznim TV projektima, poput showa Tvoje lice zvuči poznato i Supertalent te sudjelovanja u glazbenim spotovima. Prije nekoliko godina bila je i na polugodišnjoj plesnoj turneji u Kini pod vodstvom inozemnih koreografa Geovannija Fidelisa i Dillermanda Hizidoria. Helena je članica profesionalne plesne skupine The Juice. 

Ela Vuković

Ela se 15 godina bavi sportskim plesom. Bila je dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima. Iza nje je i pregršt vrlo dobrih rezultata na državnoj i međunarodnoj razini, kao i zastupanje Hrvatske na Europskom i Svjetskom prvenstvu 2012. godine. Ela je također redovna studentica diplomskog studija pedagogije te izvanredna studentica na Kineziološkom fakultetu, smjer ples.

Gabriela Pilić 

Završila je stručni studij na Kineziološkom fakultetu te time postala prvi stručni prvostupnik trenerske struke plesa u Hrvatskoj. U razdoblju od 2006. do 2015. osvojila je ukupno 16 naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru s Ištvanom Vargom te par naslova u mlađim kategorijama. Redovito su predstavljali Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima te međunarodnim natjecanjima. Plasiravši se u 2012. godini u top 10 parova na svjetskoj rating ljestvici u kombinaciji deset plesova, ostvarila je status sportaša prve kategorije te bila stipendirana od grada Zagreba. Hrvatski sportski plesni savez dodjeljuje joj plaketu za najtrofejniju plesačicu u dotadašnjoj povijesti rada saveza. Članica je hrvatske plesne reprezentacije tijekom svoje cijele natjecateljske karijere. 
Sudjelovala je u emisiji "Ples sa zvijezdama" 2009., a partner joj je bio Sandi Cenov. Danas uspješno trenira mlade sportske plesne parove, od kojih su neki već višestruki državni prvaci i osvajači mnogih domaćih i međunarodnih odličja. 

Paula Jeričević 

Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do 2018. niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima.  

Damir Horvatinčić

Damir je plesni koreograf, instruktor i učitelj sportskog i rekreativnog plesa te aktivan plesač više od 20 godina. Državni je prvak Hrvatske u latinoameričkim plesovima, pobjednik kupova te finalist mnogih inozemnih i domaćih natjecanja. Finalist je i državnih prvenstava u standardnim, latino i kombinaciji 10 plesova. Damir je predstavnik Hrvatske na mnogim Europskim i Svjetskim prvenstvima. Bio je član Hrvatske sportske plesne reprezentacije. Kategorizirani je sportaš Hrvatske od strane Olimpijskog saveza. Damir je i licencirani učitelj latino-američkih, standardnih i društvenih plesova te vlasnik svoje plesne škole i brenda: Prvi ples by Damir Horvatinčić. Također, pobjednik je ''Plesa sa zvijezdama'' 2010. kada mu je partnerica bila Nera Stipičević.

Mario Ožbolt 

Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova. Često nastupa i na raznim humanitarnim događanjima te u televizijskim emisijama, pa su ga gledatelji mogli tako vidjeti i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Mario također studira odnose s javnošću. 

Gordan Vogleš

Gordan je nositelj sudačke licence World Dance Council (WDC) te u razdoblju od 2006. do 2016. višestruki prvak na domaćim bodovnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima. U razdoblju od 2015. do 2017. godine radi kao organizator plesnog natjecanja Zagreb Christmas Ball. Od 2016. do 2019. godine potpredsjednik je Nacionalnog plesnog vijeća. Od 2017. do 2019. organizator je međunarodnog plesnog natjecanja Adriatic Pearl u Dubrovniku. 

Mateo Cvenić

Mateo je višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima, te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira. On je i polufinalist Europskog kupa, a gledatelji ga vjerojatno pamte i po tituli polufinalista Supertalenta 2009. godine. Iza njega je 13 godina bavljenja natjecateljskim plesom. 

Marko Mrkić

Za sebe je govorio da "piše, pleše i putuje," ali sada - samo pleše. Ovaj putnik i putopisni bloger najprije je bio plesač i natjecatelj na brojnim državnim prvenstvima, gdje je između ostalog osvojio 3. mjesto u kombinaciji 10 plesova, ali sudjelovao je, zajedno s partnericom Emilijom kao jedini par iz Hrvatske, na Europskom prvenstvu u latinoameričkim plesovima u Riminiju 2016. godine. Nakon završene natjecateljske karijere, plesne cipele zamijenio je cipelama lutalicama i za vrijeme studija Ekonomije proputovao i na blogu opisao pola Europe. U ples se, osim u PSZ-u, vraća i kroz svoju plesnu školu, Lijeva&Desna.

Marko Šapina 

Marko je profesionalni plesač koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018.godine. Iza njega je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hop-om. 


 

BAHATI I PUNI SEBE: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi, uopće ne mare za druge

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

VIDEO Dragana Mirković pustila nas je u sobu prije koncerta u Areni: 'Obitelj mi znači sve...'
'U ZAGREBU ME LJUDI VOLE'

VIDEO Dragana Mirković pustila nas je u sobu prije koncerta u Areni: 'Obitelj mi znači sve...'

Regionalna zvijezda pustila je 24sata u svoju hotelsku sobu prije drugog koncerta u Areni Zagreb: 'Shvatila sam da su tu ljudi koji me vole i moja jedina trema dolazi od odgovornosti'
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri