Obavijesti

Show

Komentari 85

Grubnić o očinstvu: 'Zaljubljen sam i spreman za ulogu oca...'

Grubnić o očinstvu: 'Zaljubljen sam i spreman za ulogu oca...'
6

Ljubav ti daje posebnu energiju i to je prekrasno. Kad dođeš doma i imaš s kim podjeliti te trenutke u danu, priča stilist Marko Grubnić

VIDEO

Stilist Marko Grubnić (37) u posljednje vrijeme otvoreno priča o tome kako se u bliskoj budućnosti vidi u ulozi oca, a to je potvrdio i nedavno u intervjuu za RTL Exkluziv

Grubnić je izjavio kako je na početku svoje karijere mislio da je isključivo tip za to, ali ne za ljubav. No, onda se situacija promijenila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

- Paralelno mi se dogodilo da sam se zaljubio pa se i privatni dio poklopio s poslovnim. To je nešto što me pokreće. Preokrenili su mi se prioriteti u životu - izjavio je Grubnić te dodao kako je po pitanju ljubavi blagoslovljen i sretan. 

- Ljubav ti daje posebnu energiju i to je prekrasno. Kad dođeš doma i imaš s kim podjeliti te trenutke u danu. Mogu reći da sam stvarno blagoslovljen po tom pitanju, sretan, ispunjen i to je moj početak i kraj u životu - dodao je stilist koji se nada da će se uskoro ostvariti i u ulozi oca. 

- Jako volim djecu, imam razumijevanja za njih. Kad dođeš u tu fazu života kad si smiren i zadovoljan onda si pomisliš da je došlo i za to vrijeme i da želiš da ti se dogodi ta najvažnija stvar za koju osjećam da sam stvarno spreman - zaključio je stilist koji nam je nedavno otkrio kako su mu daleko od glamuroznog noćnog života ipak najljepša jutra koja počinju s ljubavlju i pažnjom uz doručak u krevetu hotela.

- Jutro mi je najdraže kad počne zagrljajem i dobrom energijom. Finim doručkom i poljupcem - objašnjava nam Grubnić i dodaje kako mu od takvog 'scenarija' nema ništa ljepše na svijetu. Ipak, znači li to da je Marko u sretnoj vezi, nije htio potvrditi.

- Kao i uvijek dosad, ne bih komentirao to. Mogu samo reći da imam sve, da sam jako sretan i blagoslovljen - tek je rekao stilist.U svibnju je priznao kako je prije 'Plesa sa zvijezdama' bio u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MARKOM GRUBNIĆEM: 

Pokretanje videa...

20:21

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...