Show

Komentari 47

Grubnić prošetao u krpicama vrijednima 30.000 kuna, pa se s Momčilom gostio sushijem

Grubnić prošetao u krpicama vrijednima 30.000 kuna, pa se s Momčilom gostio sushijem

Stilist se na društvenim mrežama pohvalio dizajnerskim balonerom, torbicom i čizmama koje je odabrao za šetnju. Nešto kasnije, uživao je u japanskim delicijama u društvu Momčila Gurovića

Stilist Marko Grubnić (40) na je društvenim mrežama objavio fotografije iz šetnje centrom Zagreba, te se pohvalio odjevnom kombinacijom prepunom skupih dizajnerskih komada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošetao je gradom u kariranom Burberry baloneru, ispod kojeg je nosio crni pulover i poderane traperice. Odjevnu kombinaciju je upotpunio Givenchy čizmama, malom Balenciaga torbicom, crnim šeširom i sunčanim naočalama. Cijena njegovih triju dizajnerskih komada iznosi gotovo 28 tisuća kuna

- Ovako ulazim u svoj naporni dan - napisao je Marko uz fotku, te izazvao lavinu pozitivnih reakcija pratitelja.

'Uvijek naprosto savršen', 'Fenomenalan', 'Lajkam ti čizme', 'Jako lijepo', 'Gospodin', 'Prekrasno', 'Kralj', 'Oduševljavaš', samo su neki od komentara.

Nešto kasnije je objavio i fotografiju s druženja s prijateljem Momčilom Gurovićem. Marko i Momčilo uživali su u različitim vrstama sushija u jednom zagrebačkom restoranu.

- Ručak s Momčilom je uvijek zabavan - napisao je stilist uz fotku.

Za ovu prigodu, uskladili su se s crnim sunčanim naočalama i u trenirkama žarkih boja, te su pozirali držeći komade sushija drvenim štapićima.

Najčitaniji članci