Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Grupa Best snimila je spot za pjesmu i realizirala novi album

Napokon smo završili naš prvi album. Uistinu smo se trudili i jako puno kilometara stoji iza ovog albuma. Radimo punom parom na novim pjesmama, neke od njih sam ja napisao, rekao je pjevač benda

Foto: Youtube/Screenshot
0 komentara

Splitska grupa Best ovih dana je završila snimanje spota za pjesmu 'Mornar bez sriće' koja se nalazi na njihovom albumu 'Jasno k'o dan'. Dečki su jako zadovoljni rezultatom rada na albumu.

- Ovaj album je nagrada za naš trud i upornost. Još jednom se želim zahvaliti Miru Buljanu koji je autor skoro svih pjesama. Rad s njim je jedno veliko iskustvo. Ne smijem izostaviti Darka Bakić i Lea Škaru. Oni su prije svega naši prijatelji pa tek onda suradnici - rekao je Cliff, bubnjar benda.

POGLEDAJTE SPOT PJESME 'MORNAR BEZ SRIĆE':

Svoje oduševljenje nije krio ni Marino, pjevač benda.

- Napokon smo završili naš prvi album. Uistinu smo se trudili i jako puno kilometara stoji iza ovog albuma. Radimo punom parom na novim pjesmama, neke od njih sam ja napisao. Jedva čekam da ugledaju svjetlo dana na drugom albumu - rekao je.

Foto: Youtube/Screenshot

Kao i svim glazbenicima, i njima je jako bitna podrška kolega pa su zahvalni svima koji su im pomogli u realizaciji albuma. Dečki neumorno rade na novim stvarima, a na svojem albumu ih predstavljaju deset od kojih je za osam zaslužan Miro Buljan, a dok preostale dvije potpisuje Darko Bakić.

Foto: Youtube/Screenshot

Za kadrove spota koji prikazuju Split i otok Čiovo zaslužni su redatelji Dragan Novaković i Bruno Bilonić. Glavna uloga u spotu je pripala splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik. S obzirom na to da je Sonja dugogodišnja inspicijentica u HNK Split, gluma joj nije strana.

Glazbu i tekst za aktualni singl potpisuju Darko Bakić i Igor Ivanović, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

Tema: Muzika

Message