Obavijesti

Show

Grupa Fluentes predstavlja pjesmu „Putnici“

Grupa Fluentes predstavlja pjesmu „Putnici“
5

Ovo je singl za nas, za publiku i za ljude koji vjeruju u dobru glazbu

Nakon izvrsnog singla „Ljetna haljina“ u čijem je spotu gostovala Ella Dvornik i koja je mjesecima bila na top listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, grupa Fluentes je za novi singl odlučila predstaviti nešto potpuno suprotno. Pjesma „Putnici“  je laganija, osobnija i malo duža nego pjesme koje se inače odabiru za singlove.

 


Zašto je upravo pjesma „Putnici“ odabrana za singl, objasnio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.
„Ovo je naslovna pjesma našeg drugog albuma kojeg spremamo za proljeće i oduvijek mi je u glavi bilo da pjesma "Putnici" nikada neće biti singl jer je previše osobna, previše zatvorena i prema nekim nepisanim pravilima neradiofonična. Međutim, mislim da svaki bend treba stvarati i objavljivati pjesme u koje vjeruje, koje su dio njihove osobnosti, koje su napravljene za njih. „Putnici“ su centralna koncertna pjesma za nas - to je pjesma koja nama digne adrenalin i koja nas motivira. U liveu se uvijek dogodi nešto novo i neočekivano s njom. Na koncertu u Saxu smo nakon sjajne reakcije publike shvatili da je ovo idući singl - za nas, za publiku i za ljude koji vjeruju u dobru glazbu.“


Video spot je sniman na predivnim lokacijama Kopačkog Rita uz dvoje sjajnih mladih glumaca Antoniu Mrkonjić i Antonia Jakupčevića, a pogledati ga možete na sljedećem linku:


Redatelj spota Josip Grizbaher zamislio je prikazati beskraj i atmosferu pjesme kroz minimalistički odnos dvoje izgubljenih ljudi koji ne znaju komunicirati, zaboravili su komunicirati ili su se umorili od komunikacije. 


„Već dugo vremena surađujemo s Josipom i njegovim Cinematic Studiom koji uvijek postavljaju ljestvicu sve više i više“ – izjavio je Goran.


Pjesmu Putnici slušajte i na linku.

Grupu Fluentes pratite na njihovom službenom Instagram i Facebook profilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac