Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Grupa Fluentes predstavlja pjesmu „Putnici“

Ovo je singl za nas, za publiku i za ljude koji vjeruju u dobru glazbu

Foto: MENART

Nakon izvrsnog singla „Ljetna haljina“ u čijem je spotu gostovala Ella Dvornik i koja je mjesecima bila na top listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, grupa Fluentes je za novi singl odlučila predstaviti nešto potpuno suprotno. Pjesma „Putnici“  je laganija, osobnija i malo duža nego pjesme koje se inače odabiru za singlove.

 

Foto: MENART


Zašto je upravo pjesma „Putnici“ odabrana za singl, objasnio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.
„Ovo je naslovna pjesma našeg drugog albuma kojeg spremamo za proljeće i oduvijek mi je u glavi bilo da pjesma "Putnici" nikada neće biti singl jer je previše osobna, previše zatvorena i prema nekim nepisanim pravilima neradiofonična. Međutim, mislim da svaki bend treba stvarati i objavljivati pjesme u koje vjeruje, koje su dio njihove osobnosti, koje su napravljene za njih. „Putnici“ su centralna koncertna pjesma za nas - to je pjesma koja nama digne adrenalin i koja nas motivira. U liveu se uvijek dogodi nešto novo i neočekivano s njom. Na koncertu u Saxu smo nakon sjajne reakcije publike shvatili da je ovo idući singl - za nas, za publiku i za ljude koji vjeruju u dobru glazbu.“


Video spot je sniman na predivnim lokacijama Kopačkog Rita uz dvoje sjajnih mladih glumaca Antoniu Mrkonjić i Antonia Jakupčevića, a pogledati ga možete na sljedećem linku:


Redatelj spota Josip Grizbaher zamislio je prikazati beskraj i atmosferu pjesme kroz minimalistički odnos dvoje izgubljenih ljudi koji ne znaju komunicirati, zaboravili su komunicirati ili su se umorili od komunikacije. 


„Već dugo vremena surađujemo s Josipom i njegovim Cinematic Studiom koji uvijek postavljaju ljestvicu sve više i više“ – izjavio je Goran.


Pjesmu Putnici slušajte i na linku.

Grupu Fluentes pratite na njihovom službenom Instagram i Facebook profilu.

Tema: Muzika

Message