Obavijesti

Show

Komentari 1

Grupa Nola nas u novom spotu upozorava na lažna obećanja

Grupa Nola nas u novom spotu upozorava  na lažna obećanja
5

Novi singl pulske grupe Nola 'Negdje između', čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam sekcijom dočekao je svoje vizualno uprizorenje

VIDEO

Novi singl pulske grupe Nola 'Negdje između', čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam sekcijom Roberta Slame i Deana Vitasovića, dočekao je svoje vizualno uprizorenje. Sazrijevanje, osobno, bračno, ljubavno i životno oslikano je kroz kratak i poetičan film ceste, u režiji Marijane Četković.

Glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre. Putujući u starom Citroenu Spačeku glumački dvojac proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i nesavršene odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja.

Spot u kojem je naglasak postavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam za predstojeće jesenske dane. Evo premijere:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac