Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Grupe Pavel i Detour svirat će svim zaljubljenima u Lisinskom

Na Valentinovo, dakle 14. veljače, u Lisinskom će nastupiti grupe Pavel i Detour. Prema najavama dvije će grupe naizmjenično izvoditi neke od svojih najpopularnijih pjesama

Foto: 24sata.hr

Na Valentinovo, dakle 14. veljače, u Lisinskom će nastupiti grupe Pavel i Detour. Prema najavama dvije će grupe naizmjenično izvoditi neke od svojih najpopularnijih pjesama i tako pokušati uljepšati večer svima koji se na Dan zaljubljenih žele tako i osjećati. Naime, Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektroakustičkog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, obogaćenog povremeno drum'n'bassom i ponekom country notom.

Treći studijski album 'A što ak' ja...', pokazao se prijelomnim u njihovu djelovanju, katapultirajući ih u status velike glazbene pop-atrakcije u regiji. Ništa manje uspješan Pavel, predvođen autorom Aljošem Šerićem, već deset godina svojim pjesmama pretežito akustičnog pop-izričaja osvaja eter domaćih radiopostaja. Posebno se to odnosi na 'Poslije nas' i 'Čuvaj me', za koju su osvojili Porina za aranžman godine. 

Tema: Muzika

Message