Obavijesti

Show

Komentari 89

Guez je ponovo napao Franku: 'Lažete i od**bite s Eurosonga'

Guez je ponovo napao Franku: 'Lažete i od**bite s Eurosonga'

Hrvatski eurovizijski tim laže. Ne postoji besplatna instrumentalna verzija. Prestanite samo lagati o meni, Rumunjska ne krade pjesme od Hrvatske, poručio je rumunjski glazbenik

VIDEO

Nakon što se tim Franke Batelić (25) oglasio kako pjesma "Crazy" nije plagijat, rumunjski glazbenik Guez ponovno je napao hrvatsku pjevačicu, tvrdeći da zbog laži o njemu ne bi trebala ići na Eurosong. Pritom se nije libio ni psovati.

- Ovo sranje postaje preglupo. Hrvatski eurovizijski tim laže. Ne postoji besplatna instrumentalna verzija. Mi smo s ovim projektom krenuli 11. siječnja 2018. Producent je prodao beat ili ga je iznajmio dva puta. Prestanite samo lagati o meni, Rumunjska ne krade pjesme od Hrvatske. Šaljem poljupce. I od**bite s Eurosonga - poručio je oštro Guez.

Okay. This shit is going so fucking stupid. The Croatian Eurovision team is just lying. That isn't a fucking free...

Objavljuje Guez31. ožujka 2018

Javnosti je pokazao svoju prepisku s producentskom kućom Denz Beats Music koji pokazuju kako je između 11. i 12. siječnja za 79.99 američkih dolara kupio prava na pjesmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekoliko sati nakon poruke Frankinom timu, obrušio se i na hrvatske medije koji su tražili i njihovu stranu priče.

- Nemojte me više sramotiti. Hrvatski su mediji puni sranja - kazao je Guez te pokazao kako u računalnoj mapi ima materijale za pjesmu.

Do not BLAME me no more! Croatian press is full of bullshit , like the producer of the song. #DQCROATIA

Objavljuje Guez31. ožujka 2018

Rumunjski pjevač, podsjećamo, tvrdi kako je pjesma 'Crazy', kojom će nas Batelić predstavljati u svibnju na Eurosongu u Lisabonu,  plagijat njegove pjesme 'Ceea ce iubim'.

Gotovo dva tjedna prije nego što je pjevačica objavila spot za pjesmu, a dva dana prije nego što je pjesmu predstavila javnosti, na YouTubeu je 'objavljena pjesma Gueza, koji tvrdi kako im je glazba identična. Ipak, Frankin menadžer Siniša Bevanda tvrdi drugačije.

- Pjesma 'Crazy' autorsko je djelo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umjetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne dionice radila je Franka. Na razvoju pjesme, u suradnji s HRT-om intenzivno se radi od prosinca. Izvođač koji je iskoristio pjesmu Crazy kao podlogu za svoju rap obradu, potpisao je Denzel Beatsa, odnosno Denis Mevlja - rekao nam je Bevanda. Dodao je kako je pjesma na internetu dostupna besplatno.

Guez je pjesmu objavio 24. veljače.

 



 



 

 

 



 


Producent Branimir Mihaljević rekao je kako je dužan razjasniti situaciju.

- Pjesma je u potpunosti naše autorsko djelo, a za produkciju pjesme "Crazy" sam i ranije istaknuo da sam radio zajedno s kolegom Denisom Mevljom, poznatim pod umjetničkim imenom Denzel Beats ili Denz. Posljednja dva dana intenzivno smo radili na tome da otkrijemo kako se sve ovo dogodilo. Konačno smo došli do saznanja da je Denis, koji inače radi i prodaje beatove, na stranicu za prodaju, zabunom stavio krivi dokument pod nazivom druge pjesme, tj. stavio je pjesmu koja je rađena za Eurosong za koju nema odobrenje mene kao koautora za prodaju - objasnio je Mihaljević.

Naglasio je kako je pjesma "Crazy" u potpunosti je rađena isključivo za Eurosong i da do prodaje nikako nije smjelo doći.

- Nesporno je da je Guez kupio pjesmu ‘’Blame me’’ sa vrlo limitiranom licencom, no moram naglasiti i kako je rumunjski glazbenik prekršio dva članka ugovora o kupovini glazbenog materijala s Denzel Beatsom, radnjama na koje Ugovorom nije imao pravo - zaključio je Mihaljević.

Denis Mevlja rekao je kako mu je žao mi što je Franka postala žrtvom njegove nepažnje i nespretnog događaja za koji nije niti
znala.

- Razumljivo je da je ostala šokirana. Mjesecima zajedno radimo na pjesmi i jedan trenutak moje nepažnje je promijenio sve ono dobro što smo napravili. Znam da će ipak na eurovizijskoj pozornici Franka ostaviti cijelu sebe, to sam osjetio od prvog trena kad smo počeli raditi na pjesmi - zaključio je Mevlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju