Obavijesti

Show

Komentari 2

'Gumena' Jana i dreserka pasa Maja mogu uspjeti i u cirkusu

'Gumena' Jana i dreserka pasa Maja mogu uspjeti i u cirkusu
10

Poslije pobjede Tihomir Bendelja twirlingom osvaja Europu. Gimnastičarka Jana te Maja Terzić i njena kujica Nessa na našoj estradi teško će uspjeti, nisu glazbenice

VIDEO

Gospel pjesma koju je pjevala Antonia Barišić (19) osvojila je gledatelje, također i sviranje Viktorije Novosel (21), no nisam siguran da je španjolska pjesma bliska našim ljudima. Petru Antolić (25) već su prozvali Arethom Franklin, no to neće postati ako joj neka diskografska kuća ne ponudi ugovor, smatra glazbeni menadžer Zoran Škugor. Mala gimnastičarka Jana Klarić o pobjedi i slavi, kaže, ne razmišlja. Više se želi zabaviti i popularizirati sport kojim se bavi.

- Zovu me gimnastičari iz cijele Hrvatske i daju podršku. Kažu mi da se puno djece upisuje na taj sport, a to me veseli. Želim da se što više djece bavi gimnstikom - kaže Jana.

Njezin otac Bojan dodaje kako ona to sve smatra igrom, a obitelj se uključila u lobiranje glasača. I Maja Terzić iz Pleternice nada se da je uspjela popularizirati dresuru pasa.

- Nije mi se još nitko javio da budem trenerica njihovu psu, ali nadam se da hoće - kaže Maja. Njezina kujica Nessa ne boji se kamera pa se Maja nada da će je angažirati za neki film ili televizijsku seriju.

- Nessa voli pokazati što zna i mislim da bi bila odlična glumica u nekoj reklami - dodala je Maja.

Viktorija Novosel dobila je nekoliko ponuda za nastupe, ali i ugovor diskografske kuće.

- Nadam se da ću potpisati ugovor pa više neću svirati na ulici. Ipak, ponekad ću za dušu otići zasvirati u prolaz - kaže Viktorija.

Glazbeni menadžeri i producenti slažu se da bi Maja Terzić i gimnastičarka Jana u Hrvatskoj teško ostvarile estradnu karijeru jer njihove vještine više odgovaraju programima artista u cirkusu.

Tutić: Pravu Susan Boyle još nemamo

Pojavljivanje ili pobjeda u nekom showu za talente pjevaču ili plesaču ne jamči uspješnu karijeru. Naprotiv, može biti kratkotrajna, smatra producent i skladatelj Neno Ninčević. Dodaje kako Hrvatska ima mnogo talenata, ali karijeru im trebaju voditi glazbeni stručnjaci, a ne producenti showa.

- Ne tražim nove nade u ‘Supertalentu’ nego u glazbenim krugovima. Ipak, svaka čast djeci koja su talentirana. Nažalost, u nas talent nemaju gdje pokazati osim u raznoraznim showovima - dodaje Ninčević. S njim se slaže i skladatelj te suosnivač Porina Zrinko Tutić.

- Vidio sam u novinama harmonikaša Aleksandra i mislim da ga publika voli jer ih zabavlja glazbom. No za detaljniju analizu njegova talenta trebao bi prvo doći k meni da ga poslušam kako zaista svira - kaže Tutić.

Smatra da talent-showovi više služe za zabavu publike, da se gledatelji nekome nasmiju, nego za otkrivanje prave zvijezde. No ističe da iznimke ponekad postoje.

- Kod nas nema toga da netko kao što je gospođa Susan Boyle izađe u javnost u srednjim godinama i postane superzvijezda - kaže Tutić. Dodaje da u Hrvatskoj menadžeri i producenti još ne idu “u lov” na talente gledajući emisije, nego da je najvažnija preporuka.

Bit će rivalke i nakon showa

Menadžer Zoran Škugor smatra da diskografske kuće trebaju ulagati u Petru i Antoniju jer su najbolje.

Pobjeda ne donosi uspjeh

Producent Neno Ninčević smatra takve showove neozbiljnima jer kandidati nemaju šanse za uspjeh.

Trebaju stručnjake

Producent Miro Buljan smatra da će talenti uspjeti jedino ako se o njima brine tim stručnjaka.

Izgled je važan, ali ne presudan

Zrinko Tutić kaže da se gledatelji čak odlučuju za one ljepše, a ne bolje pjevače.

Zbog plesa nema vremena za curu

Od pobjede u prošlom showu Tihomir ima puno nastupa. Nema vremena za ljubav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...