Obavijesti

Show

Komentari 1

Guy od Madonne dobiva 92 milijuna kn i kuću na selu

Guy od Madonne dobiva 92 milijuna kn i kuću na selu
3

Kraljica popa i britanski redatelj preko odvjetnika su se uspjeli dogovoriti oko podjele imovine. Guy je presretan jer mu je dosta njenog 'cirkusa'

VIDEO

Madonna (50) i Guy Ritchie (39) brzo su postigli dogovor oko podjele imovine uz pomoć odvjetnika. Tako će njemu nakon sedam i pol godina braka pripasti 92 milijuna kuna, puno manje nego što se pričalo posljednjih dana. On je prijateljima rekao da mu je laknulo. Madonna, čije bogatstvo je procijenjeno na tri milijarde kuna, odobrila je Guyu da može posjećivati sina Rocca (8) i posvojenog Davida (2) kad god poželi. Od nekretnina redatelju će pripasti 100 milijuna kuna vrijedna kuća u Wiltshireu s pubom, dok će Madonna zadržati kuću u Londonu.
- Guy je samo htio ovo što prije okončati jer dosta mu je Madonne i njenog cirkusa. Novac nikad nije bio problem jer mu je najbitnije bilo da i dalje može viđati svoju djecu. Jedina stvar koju je htio je kuća na selu u sklopu koje se nalazi pub - rekao je bliski prijatelj redatelja. Osim novca i nekretnina Guy se morao obvezati da nikad u javnosti neće pričati o njihovom braku.
Madonna razvodom očito završava svoju "europsku avanturu" jer trenutno se nalazi u New Yorku s djecom i tamo će vjerojatno i ostati. Zbog toga Guy namjerava u New Yorku kupiti stan. Pjevačica će tako biti bliže svom navodnom ljubavniku Alexu Rodriguezu koji se prije par mjeseci zbog afere s Madonnom razveo od supruge Cynthije. Oni i dalje tvrde da nisu u vezi.


MADONNIN BRAT: BRAK S NJOM JE NEMOGUĆA MISIJA
Madonnin brat Christopher opet se osjetio prozvanim prokomentirati ljubavni život svoje sestre. Ovaj put optužio ju je da je sama kriva za propast svog braka.
- Ona nije tip osobe s kojom možete sjesti i razgovaratil Znam kako je živjeti s njom, odrastati s njom. Biti u braku s Madonnom je nemoguće i ja to nikad ne bi mogao - rekao je Chris.

OTAC DAVIDA BANDE ŽELI DJEČAKA NATRAG
Yohane, otac posvojenog Davida razočaran je zbog Madonninog razvoda. Misli da bi bilo najbolje da se njegov sin vrati u Malawi.
- Ja sam još uvijek siromašni farmer koji ima novu ženu i dvoje djece ali patim zbog Davida jako. Vidio sam sliku Madonne i Guya koji su šetali Davida po Ateni i vidjelo se da nije sretan. Da li oni njega uopće vole - pita se otac koji je dječaka dao Madonni jer mu je obećala da će se brinuti za njega i jer neće dopustiti da on ikad zaboravi svoj Malawi.
Sad misli da se prevario jer njegov sin ni s tako bogatim roditeljima nije sretan. Yohane se ne želi miješati u privatne probleme pjevačice, ali želi znati kakva budućnost čeka njegovog sina s obzirom da su se roditelji razveli. Agencija iz Malawija koja je dala Davida na posvojenje kažu da je tužno to što se događa, ali da oni više nemaju nikakva prava miješati se i dovoditi u pitanje posvojenje dječaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio