Obavijesti

Show

Komentari 109

Guze, dekoltei i seksi poze: Ljeto 2017. bilo je jako vruće

Guze, dekoltei i seksi poze: Ljeto 2017. bilo je jako vruće
1

Osim nezaobilaznog 'zvjerinjaka na napuhavanje', Instagram je poharao i sajam taštine. Kraljice društvenih mreža častile su nas nauljenim i isklesanim tijelima u minijaturnim krpicama

VIDEO

Poznate dame proteklih mjeseci definitivno nisu bile škrte što se seksi prizora na društvenim mrežama tiče. Atributi su 'letjeli' na sve strane, a ovo su samo neki od vrelih prizora kojima su nas počastile.

Nives Celzijus

Seksi pjevačica i spisateljica ovog je ljet, što se 'vrućih' objava na društvenim mrežama tiče, apsolutno briljirala.

 

Mi to tako... #silba #vacation #samoprirodno #petkofotka

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Bilo je tu svega - od promoviranja prirodnog looka, preko fotki iz kreveta i ljetovanja s Ivanom Mišerić i Daliborom petkom, ali njezino ispuhivanje luftića nadmašilo je sve.

- Ja to tako - napisala je te na Instagram Storyju pokazala kako s nogama u zraku rješava suvišnog zraka, a taj je prizor potpuno raspametio njezine brojne pratitelje.

Maja Šuput

Hrvatska kraljica svadbi poznata je po manjku odjeće i srama, a na društvenim mrežama često se hvalila svojim atributima.

 

Dobro jutrooooo ☀️☀️☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Tako je pozirala potpuno gola u društvu svog frenda Marka Grubnića te otkrila čari ogledala u hotelskim sobama.

 

Getting ready gone wild... ✨🥂✨

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Osim toga, radila je na dobrim odnosima sa susjedima Slovencima te doživjela pravu dramu zbog novog možebitnog dečka koji to ipak nije. Ili je.

Lana Jurčević

Za razliku od svojih kolegica, pjevačica se nije skidala 'u petoj brzini', ali kada je raširila noge napravila je pravi kaos.

Lidija Bačić

 

"U nove pobjede"⚡💪😂 Iza koncerata 20.7 Murter, 21.7 Orebic, 22.7 Kršan, 23.7 Vukovar...od sutra novi gradovi ! Vidimo se😘 #LidijaLive #CiloLito #LilleLive

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Poznata i kao 'stas i glas', Lidija se više hvalila prvim, a ovog ljeta nakazo je u fokusu više bila njezina guza nego bujni dekolte.

Žanamari Perčić

Nekako nam se čini da posljednjih mjeseci nije potrošila puno vremena na pranje rublja jer se vodila onom da je 'više manje' pa je najčešće pozirala u minijaturnim krpicama. Od svih njezinih uradaka, među zapaženijima je fotografija na kojoj vježba nasred ceste.

Sandra Perković

Sandra Perković 'istesala' je svoju liniju do savršenstva, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala kako izgleda kada uživa na plaži.

Jelena Rozga

 

Nije more toliko, veliko ni duboko.. 💙 #summer #enjoyinglife #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Splitska pjevačica nije propustila  trend jednodijelnih kupaćih kostima, a na fotografiji koju je objavila u prvom je planu njezina guza.

Severina

 

⚓️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj odmara uz more, a nije propustila ni istaknuti dekolte. Odabrala je crni kupaći kostim, a za svoj izgled dobila je mnogo komplimenata od svojih fanova.

Hana Hadžiavdagić Tabaković

Nakon već sada legendarnog okršaja s plus size modelom Lucijom Lugomer, Hana se odlučila vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti - 'biti 'opet najljepša' na društvenim mrežama.

Lucija Lugomer

 

Hvala vam svima dragi moji ljudi, divne ste duse koje su u zivotu naucile pruziti! Bila to kap podrske, kap razumijevanja, kap ljubavi ili pak cijelu ruku. U ime Danijela i mene od srca vam svima veliko HVALA! ♥️ Rijecima ne mogu opisati koliko sam ponosna sto vas imam. Vi ste zbilja najljepsi iskreni pratitelji koje netko moze imati. Nasa mala familija raste iz dana u dan i mogu vam reci da smo do sada napravili nevjerojatne promjene. Jedni drugima smo promijenili zivote - na bolje!!! Ima li ista bogatije od toga?! ...cesto razmisljam o zivotu u najbanalnijim situacijama npr., dok peglam, perem sudje, secem psa...i ti momenti mi pomazu da bolje upoznam sebe i da bezvremenski ucim. Moje bogatstvo je toliko vece od materijalnog koje je btw nevjerojatno prolazno vec ga mjerim i tocnije - cuvam u svakome danu svoga zivota djeleci ga sa sve zajedno sada vec 110.000+ ljudi. Moj izbor je biti javna osoba. Moj izbor je preuzeti odgovornosti. Moj izbor je biti primjer. Moj izbor je pokazati ljudima da moze bolje. Ali zelim da uvijek budete svjesni jedne stvari: na cijelom tom putu - I JA UCIM! 😊 • 👗by H&M Cipele by roberto shoes Torbica by pepco Nausnice by @ivananakitsibenik • • • • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #fashion #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Prva hrvatska plus size manekenka pola je ljeta provela u badićima obračunavajući se s hejterima, a a samom kraju najtoplijeg godišnjeg doba 'friško' zaručena Lugomer pohvalila se kako je napokon pronašla idealne traperice.

Petra Kovačević

 

Najlijepše je u moru biti.,piti.,,ii !?

A post shared by Petra Kovačević (@petrakovacevicofficial) on

Pjevačica u usponu, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, objavila je fotku na kojoj je u tirkiznom moru potpuno gola, a njezinim pratiteljima za oko je posebno zapela Petrina guza pa nisu izostali brojni lajkovi i komplimenti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'