Obavijesti

Show

Komentari 54

Gwyneth je prevarila Chrisa sa suprugom Elle Macpherson?

Gwyneth je prevarila Chrisa sa suprugom Elle Macpherson?
4

Američki Vanity Fair otkriva da je glumica prevarila pjevača Coldplaya s milijarderom Jeffom Soffereom. Navodno su ljubavnici od 2008. kad je on otvorio hotel u Miamiju

VIDEO

Iako je nedavno izjavila kako bi suprugu Chrisu Martinu (36) oprostila nevjeru, čini se da Gwyneth Paltrow (41) ipak neće biti ta koja će velikodušno nuditi oprost. Naime, američki Vanity Fair otkrio je da je glumica prevarila pjevača Coldplaya s milijarderom Jeffom Soffereom (44). On se pak ljetos oženio Australkom Elle Macpherson (50), poznatijom pod nadimkom The Body, koji je nosila za najveće manekenske slave. Glumica je navodno postala milijarderova ljubavnica 2008. godine kad je ponovno otvorio hotel The Fontainebleau u Miamiju. Nakon što su zajedno proveli noć u luksuznoj hotelskoj sobi, par je uživao u vožnji avionom, u njegovu Bentleyu i na jahti, gdje im je društvo pravila i glumica Kate Hudson (34).

'Vanitiy Fair nije normalan. Žele me staviti na naslovnicu'

Iako je naslovnicu prestižnog američkog magazina krasila već pet puta, sljedeći broj u kojem će ona biti glavna tema Gwyneth zasigurno neće kupiti jer Vanity Fair namjerava objaviti sve prljave detalje njezine afere. Zvijezda filma “Thanks for sharing”, u kojem se radnja vrti oko tri Njujorčanina koji se odvikavaju od seksa, oštro je demantirala sve navode o svom preljubu.

- To je potpuna laž. Gwyneth je samo Jeffova jako dobra prijateljica. Između njih nikada nije bilo romantične veze - rekao je glumičin glasnogovornik. Gwyneth, koja je čak nedavno u emisiji Chelse Handler priznala kako je ovisnica o seksu, sad odbija bilo kakvu suradnju s časopisom i medijima općenito. Čak je i prijateljima i kolegama poslala e-mail kojim ih moli da ne odgovaraju na ikakve upite spomenutog lista.

- Zaista nisu normalni. Sada mi prijete da će me staviti na naslovnicu. Ako vas pitaju za bilo kakav komentar ili izjavu, molim vas odbijte ih, a također vam preporučujem da ništa više ne radite s tim časopisom. Mislila sam da su ozbiljan magazin, ali očito sam se prevarila. Žele mi zagorčati život - rekla im je glumica, koja je u braku s frontmenom Coldplaya deset godina i s kojim ima kćer Apple (9) i sina Mosesa (7). Gwyneth, koja je oduvijek držala sve pod kontrolom i žudi za tim da svi misle kako joj je život bajka iz snova, sada pokušava pobijediti u bitci koju je očito već izgubila. Naime, Vanity Fair je siguran u priču i neće odustati od nje.

'Svi mi ponekad radimo stvari koje će drugi osuditi'

- Svi celebrityji vjeruju kako ih slava i bogatstvo štite. Mi imamo jako dobrog novinara i objavit ćemo sve detalje. Anonimnost u ovome svijetu više ne postoji osim ako ostajete uvijek doma. Možete biti poznata zvijezda i desetljećima izbjegavati neugodne fotografije u časopisima ako vodite normalan i miran život - rekao je glavni urednik Graydon Carter. Gwyneth privatni život drži daleko od očiju javnosti te se čak šuška kako ima veoma loš odnos s Chrisom Martinom jer on navodno poludi kad god ona počne pričati o onome što se događa između njihova četiri zida.

- Brak je težak. Imamo svoje uspone i padove već dulje vrijeme. Ali tješi me što razmišljamo na isti način i nadam se da ćemo preboljeti krizu - rekla je nedavno. Dodala je kako poznaje ljude kojima se divi i koje beskrajno cijeni bez obzira na to što su imali izvanbračne afere. Gwyneth smatra kako svi mi ponekad radimo stvari koje će drugi osuditi.

Chris nikad nije prebolio njene zaruke s Bradom Pittom

Par je imao probleme i zbog toga što pjevač nikad nije ni prebolio njezine zaruke s Bradom Pittom (49) davne 1996. godine.

- Ako je vaša žena hodala s jednim od najzgodnijih muškaraca na planetu, onda se itekako želite dokazati. Mislim da me potpuno razumijete - rekao je jednom. Sva ta nagađanja su i navela Vanity Fair da podrobnije istraži njezin život, kao i već spomenutu aferu.  

Paltrow zavodi drugog, a muž joj baš nimalo nije ljubomoran

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.