Obavijesti

Show

Komentari 81

H. Džinović organizatorici vikao: Je... ti mater u usta

H. Džinović organizatorici vikao: Je... ti mater u usta
4

Nakon otkazivanja Harisovog koncerta u Zagrebu jedan je od organizatora pretrpio srčani udar, a njegova supruga blagi moždani. Svi su razočarani

VIDEO

- Rekao mi je: 'Je... ti mater u usta! Doći ću ja vama u Zagreb pokazati tko je Haris Džinović. Bit će vas po svim fasadama' - prepričala je Jasna Marić svoj telefonski razgovor s Harisom Džinovićem. Ona je  direktorica tvrtke 'Dar s neba' koja je organizirala koncert Harisa Džinovića u Zagrebu koji je na kraju otkazan. Ona kaže da se zajedno sa Safetom Kahrićem, suorganizatorom i vlasnikom tvrtke 'Ekstra dar',  natezala s Džinovićem o tome da li će se koncert u Zagrebu održati ili ne.
- Već se par dana natežemo. Tražio je da mu naši ljudi odnesu 65.000 eura u Beograd, inače neće nastupiti u Zagrebu. To je carinski, financijski i devizni prekršaj. Dao je uvjet da ako mu se ne donese taj novac 15. lipnja do 14 sati, on neće održati koncert. Mi smo mu pristali dati taj novac, ali u Zagrebu - rekla je Jasna za portal Zagrebancija.com. Dodala je kako se nada da do koncerta neće ni doći jer je Safet, jedan od organizatora, nakon otkazivanja koncerta završio je u bolnici. Pretrpio je srčani udar, a njegova supruga blagi moždani udar. Dodaje da je direktor tvrtke na tabletama te da su svi u komi.

HARIS: PONIJELI SU SE PREMA MENI KAO PREMA PSU
Na dan kada je trebao biti koncert, Haris Džinović na novinskoj konferenciji rekao je kako je koncert otkazan te kako se organizatori već tri dana ne javljaju. Dodao je da je u Zagreb došao u ranim jutarnjim satima, a nitko ga nije dočekao niti mu se javio na telefon od organizatora. U Areni nije bilo ni rasvjete, ozvučenja ni bine, ispričao je za Novu TV. Dodao je da nakon što je uz pomoć menadžera uspio doći do organizatora, oni su ga navodno lagali iz sata u sat, no na kraju od koncerta ništa nije bilo. Zbog svega toga osjeća se uvrijeđenim, psihički i fizički i mentalno, kazao je te dodao da mu se to nikad u karijeri nije dogodilo.

POTROŠILI 100.000 EURA NA PROMOCIJU
Rekla je kako su dvije tvrtke do sada već potrošili oko 100.000 eura na marketing koncerta, a na kraju su prodali samo 2.035 ulaznica. Ipak, kaže da su ustrajali u tome da se koncert održi, a pjevač je tražio 65.000 eura za nastup. Htio je da mu se donesu u Beograd, a organizatori su to odbili jer je to porezni i carinski prekršaj već su rekli da će mu novac dati u Zagrebu, piše Zagrebancija.com. Nakon toga tražio je još 20.000 eura za njegovu pozornicu koja nije ni bila u ugovoru, kaže Jasna. Nakon što mu to nisu htjeli dati počeo se prijetiti da će otkazati koncert. Nakon toga ga je nazvala telefonom, a on joj se prijetio i psovao. Dodala je da će obje tvrtke tužiti pjevača.

ORGANIZATORI S ARENOM SVE DOGOVORILI NA VRIJEME
Direktor Arene Zagreb kaže kako je tvrtka 'Dar s neba' potpisala ugovor s Arenom Zagreb te platila jamčevinu od oko 30.000 kuna. Dodao je i da su redovito dolazili na sastanke i svoj posao su obavili. U petak su trebali ući u dvoranu u 12 sati no nikoga nije bilo. Kasnije je saznao da se koncert neće održati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima