Show

Komentari 7

Hagrid u invalidskim kolicima: Coltrane više ne može ni ustati

Hagrid u invalidskim kolicima: Coltrane više ne može ni ustati

Robbie Coltrane, koji je utjelovio Hagrida, u kolicima je došao na izložbu' a fanovi su ostali u šoku kad su ga vidjeli. Glumac trenutno čeka operaciju nakon koje bi ponovno trebao hodati

Liječnici su mi pregledom otkrili da u desnom koljenu uopće nemam hrskavice, od tada svaki dan trpim neizdrživu bol, rekao je s tužnim pogledom glumac Robbie Coltrane (68).

Britanskoga glumca, koji je utjelovio Hagrida, legendarnog diva dobricu u 'Harryju Potteru', bolest je prikovala u invalidska kolica. Naime, dijagnosticiran mu je osteoartritis koji slabi kosti i hrskavicu te ih tako čini lomljivim i krhkim.

- Prvo sam koristio štap kako bih lakše hodao, ali bol je bila prejaka nakon nekog vremena. Ne mogu više ni ustati iz kreveta bez tuđe pomoći - objasnio je Robbie.

Glumac sad čeka operaciju koljena pomoću koje će opet moći hodati.

- Kad opet stanem na noge, skakutat ću posvuda kao mali vilenjak od sreće - našalio se.

Unatoč teškoj pokretljivosti, nježni div nije mogao razočarati svoje obožavatelje. U kolicima je došao na 'Hagridovu izložbu', a fanovi su ostali u šoku kad su ga vidjeli.

Ipak, 'div' je u stvarnosti visok 'samo' 185 centimetara. Da, Hagrida su povisili u postprodukciji. Ali je zato težak. Nije želio reći koliko, no prije dvije godine pohvalio se kako je smršavio za čak 45 kila.

Najčitaniji članci