Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Hagrid u invalidskim kolicima: Coltrane više ne može ni ustati

Robbie Coltrane, koji je utjelovio Hagrida, u kolicima je došao na izložbu' a fanovi su ostali u šoku kad su ga vidjeli. Glumac trenutno čeka operaciju nakon koje bi ponovno trebao hodati

Foto: Promo
7 komentara

Liječnici su mi pregledom otkrili da u desnom koljenu uopće nemam hrskavice, od tada svaki dan trpim neizdrživu bol, rekao je s tužnim pogledom glumac Robbie Coltrane (68).

'VRIJEDI' 320 MILIJUNA KUNA Rupert Grint: Stvarno ne znam koliko sam novca dosad zaradio

Britanskoga glumca, koji je utjelovio Hagrida, legendarnog diva dobricu u 'Harryju Potteru', bolest je prikovala u invalidska kolica. Naime, dijagnosticiran mu je osteoartritis koji slabi kosti i hrskavicu te ih tako čini lomljivim i krhkim.

Foto: Promo

- Prvo sam koristio štap kako bih lakše hodao, ali bol je bila prejaka nakon nekog vremena. Ne mogu više ni ustati iz kreveta bez tuđe pomoći - objasnio je Robbie.

ODUŠEVLJENA PUBLIKA 'Čudesne zvijeri' iznenadile: Na projekciji filma pala prosidba

Glumac sad čeka operaciju koljena pomoću koje će opet moći hodati.

- Kad opet stanem na noge, skakutat ću posvuda kao mali vilenjak od sreće - našalio se.

SJEĆATE LI GA SE? Draco iz Harryja Pottera: Fura okrugle naočale i blajha kosu

Unatoč teškoj pokretljivosti, nježni div nije mogao razočarati svoje obožavatelje. U kolicima je došao na 'Hagridovu izložbu', a fanovi su ostali u šoku kad su ga vidjeli.

Foto: Promo

Ipak, 'div' je u stvarnosti visok 'samo' 185 centimetara. Da, Hagrida su povisili u postprodukciji. Ali je zato težak. Nije želio reći koliko, no prije dvije godine pohvalio se kako je smršavio za čak 45 kila.

Naši partneri pišu
Message