Obavijesti

Show

Komentari 11

Hakija našao mlađu, Antonija je otišla u Kanadu, Paulina solira

Hakija našao mlađu, Antonija je otišla u Kanadu, Paulina solira
1

'Ljubav je na selu' emisija je koja donosi puno uzbuđenja, ljubavi, brakova, veza, romansi, a ponekad i tužnih prekida. Neki kandidati ostali su zajedno, neki su pronašli ljubav nakon showa, a neki još soliraju

VIDEO

Emisija 'Ljubav je na selu' spojila je mnoga srca. Rodile su se mnoge romanse, zaljubljivanja... A naposljetku je ova emisija zaslužna za 13 brakova do sada. No, bilo je i onih kandidata čije su veze djelovale obećavajuće, ali su imale nesretan kraj. Kandidati su od svoje romanse odustali ponekad i u zadnji tren. Također, neki su farmeri svoju ljubav pronašli tek nakon emisije, kada su ih gledateljice uočile i javile im se putem društvenih mreža. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oženio se Dušan Golubovac

Pokretanje videa...

Dušan se oženio 01:21

Takvu je sudbinu imao farmer Dušan Golubovac (30), koji se u 12. sezoni emisije zaljubio u Goranu Vušurović (29). Isprva se sve činilo idilično, kao da mu Gorana uzvraća osjećaje, no sve se promijenilo kada je došla na njegovu farmu. Dušan živi u Zrinu, naselju u Sisačko-moslavačkoj županiji. Gorani se njegov način života nije svidio pa je ljubav 'pukla'. No, nedavno je Dušan priznao kako mu se nakon emisije putem Facebooka javila devet godina mlađa Ana-Marija iz bosanske Fojnice. Brzo su ušli u vezu, a par se krajem lipnja vjenčao u općini u Dvoru.

Dušan nije jedini koji je svoju ljubav pronašao nakon showa. Istu sudbinu imao je zavodnik iz Konjica, Hakija Špago (42). U emisiji se 'zagrijao' za Zagrepčanku Marijanu Črlenec (30), no njihova veza naposljetku nije uspjela. A nakon što je emisija završila, jedna Zagrepčanka (30), čije ime i prezime Hakija ne želi otkriti jer poštuje njezine želje, javila mu se nakon što ga je vidjela na televizijskim ekranima. Već na početku komunikacije su 'kliknuli'. 

- Već pri samom kontaktu preko društvenih mreža imao sam neki dobar osjećaj, emociju. Nekad riječi nisu potrebne, sam osjećaj je dovoljno snažan da znamo da je to - to - rekao nam je Hakija, koji sa svojom odabranicom planira i svadbu.

A nakon emisije ljubav je pronašla i Nevenka Bekavac (44). U 'Ljubavi na selu' nije pronašla partnera, a nakon showa rekla je 'da' umirovljenom nosaču kofera Zvoni Petričeviću (46) te imaju sina Stjepana. Prije braka bili su dvije godine u vezi, nakon čega su se odlučili zaručiti, pa 2017. vjenčati u Sinju pred matičarem. 

Međutim, bilo je i parova koji su srodnu dušu pronašli upravo u emisiji 'Ljubav je na seli'. Prvi su bili Mato Smolčić (39) iz Ratkovca i Nikolina Trgovac (44) iz Svete Jane. Nikolina kaže kako je znala da je Mato čovjek njezina života čim ga je ugledala na TV-u. Nakon sedam mjeseci poznanstva uslijedila je svadba. 

- Došlo nam je 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj - rekla je tad Nikolina.

A turbulentnu vezu u emisiji imali su Dragana Blanuša (26) i Nemanja Blanuša (24). Često su se svađali pred kamerama, a jednom ga je istjerala s imanja. Ipak, pronašli su zajednički jezik i vjenčali se 2016. Imaju kćeri Saru Laru

Osim njih, sudbonosno 'da' izrekli su i Valentina Tijan (26) i Vatroslav Tijan (41), Zvonko Koprivnjak (39) i Nikolina Šalić (35), Ante Dogan (30) i Karolina Žalac (29), Nikolina Bunčić (41) Stjepan Pavlić (42)Mato Smolčić (39)  i Nikolina Trgovac (44), a jedan par tek planira vjenčanje.

U 11. međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' zaljubili su se Antonija Beščec (29) s otoka Vira i Srećko Ponjavić (34), farmer iz Kanade. Njihovu ljubav nije mogla spriječiti niti daljina pa se Antonija s otoka Vira i preselila u Lethbridge u kanadskoj provinciji Alberta. Prije nešto više od tri mjeseca ovaj se par zaručio. Par je aktivan na društvenim mrežama i, ako je suditi prema fotografijama, u vezi im odlično ide.

Međutim, nema svaka priča sretan kraj. Neki su od kandidata imali buran prekid. Bilo je onih čije su veze djelovale obećavajuće, ali su imale nesretan završetak. 

Takvu su sudbinu imali farmer Marko Skelin (62) i Rasema Vladetić (63). Marko je još u posljednjoj epizodi emisije tvrdio kako su on i njegova odabranica u sretnoj vezi, ali su se stvari nakon finalne emisije promijenile.

-  Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno. Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli - otkrila je kasnije Rasema za RTL.

Međutim, 'zlatna djevojka' farmera iz Drniša nije željela otkrivati detalje i razloge prekida njihove veze. Ona se naposljetku prijavila i u posljednju, 13. sezonu emisije 'Ljubav je na selu', no ovoga puta kao farmerica. Vidjet ćemo kakve će joj avanture donijeti nova sezona...

Top propale veze u 'Ljubav je na selu': Izgledalo je obećavajuće, no ovi parovi ipak nisu uspjeli...
Top propale veze u 'Ljubav je na selu': Izgledalo je obećavajuće, no ovi parovi ipak nisu uspjeli...

No, Rasema i Marko nisu jedini par čija je ljubav 'pukla'. Fatalni Jovan Karapandža (33) je mnogim damama u realityju 'zapeo' za oko te mu i dalje stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inozemstva koje bi se s njim družile. Tu 10. sezonu emisije započeo je strastvenim poljupcima s Paulinom Popović (40), a okončao ju ponovno u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja te tako iznenadio gledatelje.

U finalnoj epizodi prilikom susreta svih farmera dobili su još jednu priliku porazgovarati licem u lice i to na klupici na kojoj su se izdvojili od ostalih farmera i djevojaka. Paulina je jednom prilikom otkrila da se nakon showa nisu vidjeli, ali da su se čuli. Rekla je da ako će ga jednoga dana ponovno vidjeti, da će ga opet ljubiti. 

-  Postojala je doza strasti i sigurno još postoji samo da se vidimo, dosta smo mi pokušali ispred kamera. Paulina je super cura i baš mi je drago da sam je upoznao - objasnio nam je farmer jednom prilikom. No, RTL-u je nedavno ispričao kako je nova djevojka na vidiku. Jovan je ostao tajanstven pa ne otkriva o kome je riječ. Paulina je nakon showa pronašla dečka, ali su prekinuli.

A par koji je nakon emisije ostao tajanstven su Zagrepčanka Bahra Zahirović (54) i Valtera Krastića (52) iz Buja. Bahra je mnogim gledateljima postala omiljena kandidatkinja, naročito zbog svojih smiješnih izjava. Mnoge njezine obožavatelje je zanimalo kakva je situacija sada s njom i Valterom nakon emisije. 

- Još smo uvijek prijatelji, čujemo se. Ništa ne ide na brzinu. Za sve ima vremena, ne treba srljati - odgovorila im je Bahra jednom prilikom na društvenim mrežama. Naposljetku, o ovom se paru nije saznalo ništa novo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama