Obavijesti

Show

Komentari 20

Halid dobio očnu protezu: To je pravo čudo! Imam novo oko

Halid dobio očnu protezu: To je pravo čudo! Imam novo oko
5

Halidu je očnu protezu napravio liječnik iz Njemačke. Pjevač je operiran prije 15 dana u Sarajevu i to zato što mu se počeo zatvarati kapak na oku koje je izgubio

VIDEO

Jako sam zadovoljan jer se skoro uopće ne vidi razlika između staklenog i mog pravog oka. Čak je liječnik pogodio i boju, rekao nam je dobro raspoloženi Halid Bešlić (57).

Kralju sevdaha prije 15 dana u sarajevskoj bolnici liječnici su stavili očnu protezu jer mu se kapak oka koje je izgubio u prometnoj nesreći 2009. godine počeo zatvarati. Halid kaže da je zahvat trajao svega sat vremena i bio je bezbolan. Oko mu je napravio specijalist iz Njemačke, koji surađuje sa sarajevskom bolnicom.

- Taj liječnik stvara pravu umjetnost. Napravio je pravo čudo - zadivljen je Bešlić. Pjevač kaže da će do kraja godine ići na operaciju nosa jer u posljednje vrijeme sve teže diše.

Prije osam mjeseci Halid je imao i jake bolove u nozi. Liječnici u Sarajevu mislili su da ima trombozu, pa su ga slali na operaciju. Obišao je bolnice u Zagrebu i Beču za drugo mišljenje. Austrijski liječnici utvrdili su da je uzrok boli prilično banalan - u nozi mu se upalio živac zbog previše kilograma. Propisali su mu i terapiju.

- Redovito pijem lijekove, a puno su mi pomogli i čajevi koje mi priprema moj dobar prijatelj travar - otkrio nam je nedavno. Zbog svojih zdravstvenih problema Halid je počeo zdravije živjeti. Svaki dan pješači šumom i pazi na prehranu. Jede manje i laganiju hranu nego prije. U nekoliko mjeseci skinuo je 16 kilograma i dobro se osjeća. Iako se dugo oporavljao od prometne nesreće, Halid je uvijek nasmijan i stalno nastupa.

- U jednom trenutku došlo mi je da prestanem raditi jer sam se umorio od svega, ali to je kratko trajalo. Publika mi uvijek daje snagu - otkrio je Halid. Dodaje da je veliki pozitivac i da se nikad u životu nije predao. Zbog nesreće više ne voli brzu vožnju.

- Više ne vozim automobil. Sad drugi voze mene - rekao je Halid.

Supruga Sejda oduvijek mu je velika potpora

U ožujku 2009. godine pjevač je u naselju Kobilja Glava u Sarajevu automobilom sletio s ceste. Nije bio vezan. Smrskala mu se čeljust, a najviše mu je stradalo desno oko. Supruga Sejda Halidu mu je velika potpora u oporavku i često mu peče omiljene kolače.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu