Show

Komentari 87

Hana gostovala u 'Savršenom' i dijelila savjete: Zadržite sve za sebe i ne izazivajte ljubomoru!

Hana gostovala u 'Savršenom' i dijelila savjete: Zadržite sve za sebe i ne izazivajte ljubomoru!

Koja se najviše zaljubila u kući?, pitala ih je bivša natjecateljica, a djevojke baš i nisu znale što bi odgovorile. Tijekom kratkog razgovora uz more, Hana je zaključila da se među curama skriva 'jedan dijamant'

U četvrtak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' djevojke su uživale u ELFS modnoj reviji, a na njihov grupni dejt stigla je i bivša kandidatkinja Hana Rodić (23). Naime, Hana je nakon sudjelovanja u 'Gospodinu Savršenom' započela vezu s Goranom Jurenecom (42) za kojeg se s ostalim djevojkama borila u prvoj sezoni popularnog showa.

POGLEDAJTE VIDEO 

Hana je na modnoj reviji, dok se dio djevojaka oblačio, iskoristila priliku da popriča s manjom grupom koja je sjedila uz more i sasluša njihova mišljenja o 'Gospodinu Savršenom' i dosadašnjem sudjelovanju u showu. Uz to, iskoristila je priliku da curama podijeli par savjeta jer je i ona sama bila na njihovom mjestu. 

- Koja se najviše zaljubila u kući? - pitala ih je Hana, a djevojke baš i nisu znale odgovoriti na to pitanje. Rodić je tijekom razgovora zaključila da se među curama skriva 'jedan dijamant' no, nije rekla o kome se radi. 

- Osjetila sam neku energiju - istaknula je Hana. 

U opuštenom razgovoru natjecateljice su otkrile da im se kroz vrijeme koje provode u showu i s Tonijem Šćulcem (31), sve više i više javljaju neki osjećaji. 

- Kad se vratiš s dejta više nisi ista osoba koja si bio prije njega - rekla je natjecateljica Amra, a Hana je dodala da joj sve one izgledaju vrlo zagrijano za Tonija. 

Amra je zatim zatražila i savjet od bivše kandidatkinje: 

- Kako da se najlakše nosimo sa svim? Kako izbalansirati srce koje želi da nešto osjeća i razum koji zna da je ovo neprirodna situacija?

- Pokušajte svoje osjećaje pred djevojkama ne pokazivati i ne izazivati ljubomoru pred drugima. Ja kad sam imala prvi poljubac i to sve, jednostavno sam zadržala za sebe u kući. Zbog mira, ali i jer sam smatrala da je to moja i Goranova slatka tajna - rekla je Hana. 

Nakon savjeta, Amra je zaključila da je ona napravila upravo obrnuto no, da je Karolina postupila isto kao i Hana te da zbog toga dobro prolazi kod Tonija. 

Rodić je na kraju otkrila da su joj se pravi osjećaji za Gorana javili tek nakon snimanja emisije. 

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA