Show

Komentari 10

Hana Huljić objavila fotku pa napisala da je preklani pratila Eurosong, a tada ga nije bilo...

Hana Huljić objavila fotku pa napisala da je preklani pratila Eurosong, a tada ga nije bilo...

Huljić je objavila fotografiju na kojoj s Mijom i Domenicom gleda televiziju. Uz nju je napisala da su opušteno pratile Eurosong preklani, što je nemoguće jer tada natjecanja nije ni bilo zbog pandemije korona virusa

Preklani, opušteno gledanje Eurosonga. A večeras gledamo tebe Mia, veselimo se i navijamo. Napisala je to bliska prijateljica glazbenice Mije Dimšić (29), Hana Huljić (31) uoči prve polufinalne večeri prestižnog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Huljić je ove riječi napisala na Instagramu, uz fotografiju na kojoj s Mijom i pjevačicom Domenicom Žuvelom (29) gleda televiziju. 

Hana se, čini se, malo zabunila. Napisala je da su Eurosong pratile preklani što je nemoguće, jer natjecanja tada nije ni bilo zbog korona virusa. Istu fotografiju objavila je i Domenica na svom Instagram profilu.

- Ovako smo gledale Eurosong, a večeras nju… Očima punih suza, moram vam reć da sam prepreponosna na Miju - napisala je Žuvela.

Podsjetimo, Dimšić se unatoč velikom trudu i nadanju nije uspjela plasirati u finale Eurovizije. Nastupila je jedanaesta po redu u elegantnoj kreaciji modnog dvojca ELFS i crnim čizmama. U publici ju je, između ostalih, bodrio i voditelj Dalibor Petko (44), koji je danas prenio i njezinu poruku nakon ispadanja.

-  Hvala vam od srca, ovo je bilo jedno jako turbulentno, ali ujedno i jedno jako predivno putovanje i ne bi ni došla do njega da nije bilo u startu tih ljudi koji su podržali, koji su uvijek tu. Evo hvala od srca. Rekla je to glazbenica i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Euroviziji.