Obavijesti

Show

Komentari 71

Hana iskreno o kilama, obitelji i planovima: ‘Tata mi ne fali...'

Hana iskreno o kilama, obitelji i planovima: ‘Tata mi ne fali...'
1

IMA SVOJ CILJ Najmlađa natjecateljica showa ‘Život na vagi’ želi postati uspješna televizijska voditeljica i inspirirati druge ljude oko sebe

VIDEO

Maturantica Hana Sokač (18) iz Križevaca u RTL-ov show 'Život na vagi' prijavila se isti dan kad je vidjela da traže natjecatelje. Tremu zbog kamera nije uopće osjećala, a u show je ušla sa svojom najvećom kilažom do sada, sa 138,8 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

- U kući gdje smo smješteni ne fali mi ništa od hrane jer znam da sam ušla kako bih jela zdravo. Možda mi fali jedino malo više začina i soli - kaže Hana. Maturantica je u crvenom timu koji trenira i savjetuje Mario Mlinarić (37). S njim je od početka razvila poseban odnos.

Mukotrpan put do cilja: Križevčanka je do sada u showu skinula 16,9 kilograma uz pomoć trenera Mlinarića

- Svaka čast treneru jer me motivira na vježbanje tri puta dnevno što nisam mogla samu sebe u 18 godina. Veliki je prijatelj i pravi psiholog - kaže Sokač. Dodaje kako joj je najveći okidač za nakupljanje kila bio razvod roditelja i odlazak oca dok je bila još trogodišnjakinja.

Pobijedila je depresiju 

Hanu je odgajala baka, a zbog kila nema problema u ljubavi

Nakon razvoda roditelja Hanu je čuvala baka Marija jer je majka Tatjana morala raditi. Sad, uz majku, živi s polusestrom Piom (9) i očuhom u obiteljskoj kući.

Lijepa maturantica: Višak kila Hani nikad nije bila prepreka za ljubav

- Skoro sam cijeli život bez oca, pa ne znam kako ga je to imati neprestano uz sebe. S ocem sam se čula prije ulaska u show i tad mi je rekao da je ponosan na mene - kaže maturantica. S ocem se vidi jednom godišnje na nekoliko sati, a kaže kako je sad naučila živjeti bez njega. Najviše joj je otac nedostajao prilikom ulaska u pubertet.

Baka ju je jako rasplakala

- Jako sam povezana s bakom jer me je odgajala, a očevu ljubav sam pokušavala nadomjestiti hranom. Jelo je bilo moj izlaz i spas - kaže Hana.

Kad je dobila priliku u showu pričati s bakom Marijom na mobitel, rasplakala se kad joj je čula glas. Učenicu srednje škole koja se opredijelila za hotelijersko-turističkog tehničara podržavaju razrednik i kolege iz njezina razreda.

S majkom Tatjanom neposredno poslije sakramenta krizme u Križevcima 

- Nekad su mi znali drugi učenici iza leđa dobacivati pogrdne riječi. Nisu imali hrabrosti reći mi to u lice. To su kukavice - kaže Sokač. U jednom periodu odrastanja zbog svega je postala depresivna i autodestruktivna.

Želi raditi na televiziji

Danas je, kako tvrdi, zahvalna jer je spoznala kako čovjeka malo dijeli od života i smrti, a ona je odabrala život. Sad u svemu pokušava vidjeti samo lijepo.

Hana više ne želi provoditi dane gledajući filmove na kauču

- Nakon škole bih htjela upisati fakultet vezan uz medije i odnose s javnošću. Odmalena sam htjela biti TV voditeljica i još o tome sanjam - kaže Hana. Osim toga, želi inspirirati ljude oko sebe i usmjeravati ih na dobro. Kad je u pitanju ljubav, maturantica je malo tajanstvena.

S bakom Marijom koja joj je, uz majku, najveći oslonac u životu

- Nikad nisam imala problema u ljubavi zbog debljine - kaže.

Život bez oca 

Hanu su odgajale mama i baka, a njeni problemi s težinom počeli su kad ju je napustio tata, s kojim se danas rijetko vidi

S prijateljima kao 15-godišnjakinja uživa na gradskom bazenu 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu