Obavijesti

Show

Komentari 82

Hana iz Gospodina Savršenog otkrila: Želim biti mlada mama

Hana iz Gospodina Savršenog otkrila: Želim biti mlada mama
4

Sve se dogovaramo, pa tako i oko odluke u kojem bismo gradu mogli imati dobru karijeru, rekla nam je Hana, djevojka Savršenog...

VIDEO

Velika je razlika između mene i Gorana u godinama, ali meni to ne smeta zato što Goran ima tu dozu, ne bih rekla nezrelosti, nego tog djeteta u sebi, dok sam ja ipak dosta zrela, rekla nam je Hana Rodić (21). Iako je novopečeni par naišao na mnogobrojne kritike zbog njihove razlike u godinama, Hana i Goran Jurenec (39) se ne osvrću na negativne komentare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

- Mi se nekako nadopunjavamo i stvarno lijepo funkcioniramo. Tako da ta razlika u godina nije nešto tako drastično, ne primijeti se jer ja izgledam starije, on izgleda mlađe i onda se to sve zapravo nekako nadopunilo - smatra Hana. Dodala je kako je Goran svjestan da je ona još mlada i da želi izlaziti, iako je on, kako kaže, spreman za obitelj.

- Dok imaš povjerenje u nekoga, nije bitno izlazi li netko ili ne - objašnjava Zagrepčanka. Hana ima ozbiljnu želju za osnutkom obitelji.

- Ja sam uvijek htjela biti lijepa mlada mama, iako nisam imala neku bajkovitu priču što se tiče obitelji, ali bih voljela djetetu biti najbolja mama na svijetu - kaže Hana koja priželjkuje da joj se ta želja ostvari uskoro. Kako Goran živi u Njemačkoj, a Hana u Zagrebu, žele pronaći zajednički dom.

- Gledamo neki grad u kojemu bismo mogli imati dobru karijeru, a kako je veza stvar kompromisa, sve se dogovaramo - otkiva Rodić. Ipak, iako Hana kaže da im je život puno ljepši izvan showa, oko jedne sitnice se novopečeni par zna “porječkati”.

- Najčešće se posvađamo zato što je Goran više opušten, a ja sam onako ‘Ajde Goran’. Zna malo kasniti pa me to izbaci iz takta, ali se ne svađamo puno - izjavila je Hana. Gorana je pak u showu najviše smetala Hanina šminka. Sad više ne.

- Zezancija Gorana da me voli vidjeti bez šminke bila je samo u showu. Stalno me viđa bez šminke. On je moja velika podrška za moje šminkanje drugih i otvaranje YouTube kanala - govori Zagrepčanka. Dodala je kako se sad kad nema kamera više šali i da je Goran nasmijava, a otkrila je da je i dalje voli iznenaditi. Zagrepčanka je Gorana iznenadila na prvom susretu. Donijela mu je kutijicu s veličinom njezina prstena, no Goran joj je u finalu kutijicu vratio.

Počele su prijave: Traže se novi 'Gospodin Savršeni' i sudionice
Počele su prijave: Traže se novi 'Gospodin Savršeni' i sudionice

- Nazvala sam tatu koji se bavi zlatarijom i on mi je rekao broj prstena, ali se očito Goranu nije svidjela kutijica pa mi ju je vratio, ali broja prstena nije bilo tamo. Tko zna što se s tim brojem desilo, valjda ću saznati - nada se Hana.

VIDI OVO! Meghan Markle otkrila: Kraljevska beba stiže uskoro!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama