Show

Komentari 42

Hana na dijeti pred golišavo snimanje, Claudia i 'Gospodin Savršeni' goste se fast foodom

Hana na dijeti pred golišavo snimanje, Claudia i 'Gospodin Savršeni' goste se fast foodom

Hana je pratitelje provela kroz večeru koju je tada kuhala i snimila dva komada junetine koje je skuhala samo u vodi, kao i mrkvu i krumpir koje je kasnije dodala. Sve je samo posolila bez ikakvih dodataka ili ulja

Rivalstvo između Hane Rodić (23) te nove djevojke bivšeg 'Gospodina Savršenog', Claudie Lucie Pioch (27) ne jenjavaju, iako u nešto suptilnijem tonu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Hana se na svom Instagram storiju pohvalila kako je sljedeći tjedan očekuje golišavo snimanje pa mora paziti na prehranu. 

Tako je sa svojim pratiteljima podijelila što jede kako bi održala svoju liniju. 

Pratitelje je provela kroz večeru koju je tada kuhala i snimila dva komada junetine koje je skuhala samo u vodi, kao i mrkvu i krumpir koje je kasnije dodala. Sve je samo posolila bez ikakvih dodataka ili ulja. 

- Jedem isključivo kuhano meso s povrćem, variva (mahune/kelj) ili ribu koju pripremam s jako malo ulja (maslinovog). Za doručak pijem proteine od keksa. Za dobru liniju potrebno je puno odricanja. Tko vam kaže da izgledao kao top model i jede što god želi, ne govori vam istinu. Unosim oko 1300 kalorija dnevno i NE GLADUJEM! Samo jedem zdravo - napisala je.

- Da ne zaboravim, izbacila sam kruh i sokove, pijem samo zero. Ne pijem alkohol, a slatkiše jedem vikendom - objavila je na storiju. 

Odmah nakon toga, Claudija je na svom storiju objavila snimku gdje sjedi u automobilu s hranom iz fast fooda i čeka Gorana. 

- Gore požuri, čeka te hrana - napisala je ispod videa. 

Izgleda da da se rivalstvo nastavilo suptilno kojim je Claudija željela poručiti da ona jede što želi te i dalje čuva liniju i to u Goranovu društvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana na Poligrafu

 

Najčitaniji članci