Hana nije operirala samo grudi: Usput sam 'popravila' i usnice | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 259

Hana nije operirala samo grudi: Usput sam 'popravila' i usnice

Hana nije operirala samo grudi: Usput sam 'popravila' i usnice
10

Kada sam došla prvo sam išla na konzultacije. U jednu dojku sam stavila 400 ml, a u drugu 360 ml. Nisam htjela pretjerati s veličinom iako neki kažu da sam trebala veće, a neki manje silikone, priča Hana

VIDEO

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin savršeni', Hana Rodić (21), nedavno se vratila u rodni Zagreb nakon što je nekoliko dana provela u Turskoj. Tamo je obavila, kako kaže, estetsku korekciju povećanja grudi. Svojim novim izgledom ponosno se hvali na društvenim mrežama i iščekuje komplimente mnogih obožavatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:43

Na svom YouTube kanal objavila je video pod nazivom 'Moja plastična operacija' u kojem je odgovarala na pitanja svojih pratitelja. 

- Operaciju sam radila u Istanbulu, a razlog odlaska u drugu državu nije cijena već iskustvo doktora. Nitko nije znao, ali to je bio moj prvi let avionom. Užasno se bojim i zbog toga uvijek idem u druge gradove automobilom - priča Hana. 

U cijenu je bio uključen i smještaj, a nakon što je vidjela da njezin kirurg ima više od 30 tisuća pratitelja, Hana je odlučila: 'Njemu vjerujem'. 

- Kada sam došla prvo sam išla na konzultacije. U jednu dojku sam stavila 400 ml, a u drugu 360 ml. Nisam htjela pretjerati s veličinom iako neki kažu da sam trebala veće, a neki manje silikone. Ipak, najbitnije je da sam zadovoljna. Stavila sam okrugle iako izgledaju manje prirodne, ali da nisam htjela plastični izgled ne bih niti otišla na operaciju - priznaje Hana. 

Medicinske sestre otkrile su joj da se nakon operacije probudila iz narkoze te uhvatila za grudi i viknula: 'Tu su, dobro je'. 

Hana oduševila pratitelje: Nisi pretjerala, lijepi su ti baloni...
Hana oduševila pratitelje: Nisi pretjerala, lijepi su ti baloni...

- Operacija me nije boljela. Mislila sam da će se Goran morati brinuti za mene, ali imam visok prag boli. Šest mjeseci ne smijem vježbati niti ići na bazene - rekla je Hana. Dodala je kako nije nosila steznik.

- Goran je oduševljen novim grudima. Koji muškarac ne bi bio sretan kada bi mu djevojka rekla da ide stavljati silikone? Poput pravog muškarca rekao je: 'Ljubavi, napravi to' - otkrila je reality zvijezda i influencerica. Dodala je kako je malo 'popravila' i usne.

- Neki su skužili, neki ne. Jedna usnica mi je bila malo veća, pa sam išla na popravak - otkrila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 259

VIDEO

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam  za novcem...'
DEVET GODINA BILI U BRAKU

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam za novcem...'

Kad bih rekla jednu ružnu riječ o Narcisu, rekla bih ustvari ružnu o sebi. Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju, rekla je Indira ranije
Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'
NAKON 11 GODINA BRAKA

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji, napisala je Indira Levak na društvenim mrežama