Obavijesti

Show

Komentari 71

Hanu i Frana okrivili da su bili skupa, Paula ih je raskrinkala: 'Lažete oboje, seksali ste se...'

Hanu i Frana okrivili da su bili skupa, Paula ih je raskrinkala: 'Lažete oboje, seksali ste se...'
10

Gledatelji su postavljali pitanja kandidatima 'Zadruge' te su pitali Hanu koliko je dugo bila s Franom. Ona je odgovorila da nisu bili u vezi i da su se samo jednom poljubili, na što je Paula rekla da je čula da su se seksali

VIDEO

Prava drama odvija se među natjecateljima iz Hrvatske u srpskom reality showu 'Zadruga'. U vili realityja nalaze se Hana Rodić (23), Paula Hublin (21) i Fran Pujas (22). U showu postoji rubrika 'Pitanja gledatelja', koja potom voditelj Milan Milošević (43) postavlja natjecateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić ušla u Zadrugu

Pokretanje videa...

Hana ušla u Zadrugu 00:53

Milan je Hanu upitao koliko je dugo bila u vezi s Franom, budući da se javio njegov prijatelj koji je rekao da su jednom bili skupa u iznajmljenom stanu. Hana je negirala da je ikada bila u vezi s Franom.

HANA RODIĆ NA POLIGRAFU:

- Da, mi smo se samo jednom poljubili, a to je bilo prije mog dečka. Sad ću vas sve pitati, da ste brojali svakog s kim ste se poljubili, koliko onda veza vi imali? Ja sam se poljubila s njih šest, uključujući i Frana - rekla je Hana. 

Fran ju je podržao.

- Tamo je bilo više ljudi, nismo bili sami. Nas dvoje smo imali samo jedan poljubac prije dvije i pol godine - rekao je Fran. 

Tada se priča rasplela i upleli su se drugi kandidati.

- To je od samog ulaska Hane nas kopkalo. Kad je ušla, s Paulom kao ništa, a s Franom sve najbolje. *Ja sam našao metodu da mi priznaju da je nešto bilo s njima. Oni su se više puta viđali i susretali, a onda mi je Fran potvrdio. Jednom sam pred Franom izjavio 'što je ova Hana lijepa, ali kažu da se ovakve djevojke seksaju kao daske', a Fran je to potvrdio - rekao je natjecatelj Marko Đedović. 

Hana je potom cimerima iz vile pokušala objasniti situaciju u kojoj je došlo do poljupca.

- Mene je bivši varao, bila sam jako loše. On mi se našao tu, u stanu, i tada se dogodio poljubac. Popila sam malo i to je bilo to - branila se Hana, koja i dalje negira da je bilo nešto više od poljupca.

Paula se s drugim 'igrala' pod pokrivačem, a kasnije vrijeđala bivšeg: 'Pljunula bih mu u facu'
Paula se s drugim 'igrala' pod pokrivačem, a kasnije vrijeđala bivšeg: 'Pljunula bih mu u facu'

U priču se ubacila i Marija Kulić koja je automatski napala Hanu.

- Što si ti? Ti si onda najgora ovdje. Ja ovo što sam čula, da si se ti ljubila s Franom jer je tebi bilo teško, to je strašno. Neka sada na tulume donesu malo više alkohola pa će svi vidjeti - rekla je Marija povišenim tonom. 

Zatim se oglasila i Franova bivša djevojka Paula Hublin, koja je dosad mirno slušala i osmjehivala se.

- Ne vjerujem da su se samo poljubili jer mi je rekao da su se samo družili, a onda sam ga sedamnaest puta pitala da mi kaže i nikada mi nije priznao. Zato kažem, on laže za to, a sada i oni lažu za ovo. I ljudi su mi, dok si ti Frane bio u zatvoru, rekli da ste se seksali - rekla je Paula. No Fran i Hana i dalje demantiraju ova šuškanja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin