Show

Komentari 24

Hardyja izabrali za najseksi tipa u Velikoj Britaniji, slažete li se?

Hardyja izabrali za najseksi tipa u Velikoj Britaniji, slažete li se?

Nakon najseksepilnijeg muškog trija, na listi najseksi Britanaca pronašli su se i Sir Tom Jones, Henry Cavill, Robbie Williams, Tom Hiddleston, Mark Wright, Harry Styles te mnogi drugi

Britanski glumac Tom Hardy (44) jedan je od najseksipilnijih muškaraca u Velikoj Britaniji. Muževan, ali istodobno i galantan, Hardy je miljenik žena diljem svijeta. Njegov besprijekoran izgled i šarm obožavateljice obara s nogu, stoga nije ni čudno što su baš njega odabrale za titulu najprivlačnijeg. Na drugom mjestu nalazi se glumac Daniel Craig (53).

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u anketi britanskog tabloida 'The Sun' pripadnice ljepšeg spola mogle su glasati za 'najseksi muškarca Velike Britanije'. A najviše svojih glasova dale su upravo Hardyju koji je zasjeo na prvo mjesto. 

Na ljestvici nakon njega našao se i posljednji James Bond, glumac Daniel Craig.

A na trećem mjestu glumac Tom Holland (25) koji je utjelovio svima dobro poznatog 'Spidermana'.

Podsjetimo, Hardy je nedavno izjavio kako ne planira više glumiti u filmovima nakon uloge američkog šefa mafije talijanskog porijekla Al Caponea jer kako kaže, osjeća se umorno te se želi posvetiti pisanju scenarija. Osjeća se iscrpljeno i to ne samo u fizičkom aspektu već i u emocionalnom jer mu naime, nedostaje obitelj. Iza njega je glavna uloga u seriji 'Taboo' kao i scenarij za nju koji je samostalno napisao.

Inače, nakon najseksepilnijeg muškog trija, na listi najseksi Britanaca pronašli su se Sir Tom JonesHenry Cavill, Robbie WilliamsTom HiddlestonMark WrightDanny Dyer, Harry StylesJoel DommettSean BeanRichard MaddenJack GrealishGethin JonesGiovanni PerniceBen ShephardLewis HamiltonGordon Ramsay i Gary Barlow.

Najčitaniji članci