Obavijesti

Show

Komentari 18

Harry je sada zaručen, ali ovih pet prinčeva su još 'na tržištu'

Harry je sada zaručen, ali ovih pet prinčeva su još 'na tržištu'
1

Iako su kraljevske zaruke usrećile mnoge, čini se kako ima onih koje ova vijest nije obradovala. Neke djevojke shvatile su da se lista muškaraca 'plave krvi' sužava

VIDEO

Princ Hussein bin Abdullah II

Hussein (23) ne samo da je princ Jordana, on je i zvijezda društvenih mreža. Tamo pokazuje kako pješaći pustinjom, druži se s  njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, igra nogomet ili vozi svoj 'bijesni' motor koji je zamjena za bijelog konja. 

Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

 

عاصفة العاصفه 🌪

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ od Dubaija ima 35 godina, a prošao je vojnu obuku u Sandhurstu, a zatim otišao na školovanje u London. Obožava adrenalinske sportove i u uživa u pisanju poezije.

 

❤️ @zayedhamdan

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ Sebastien

National Day of Luxembourg

Vjerojatno nikada neće postati kralj jer je najmlađi od petero djece u obitelji, no to mu ostavlja dovoljno vremena za obitelj i hobije poput skijanja, plivanja, ragbija i planinarenja. Princ Sebastien ima 25 godina te je vojni časnik u luksemburškoj vojsci.

Princ Jean Christophe Napoleon Bonaparte

Rođen je 1986. te je praprapranećak svog svjetski poznatog pretka. Iako je francuska monarhija ukinuta u 18. stoljeću, veliki dio Francuza prepoznaje Jeana kao budućeg vođu francuske vladajuće carske kuće. Katolik je i nema društvene mreže, a ima otvoren samo LinkedIn profil.

Princ Joachim

Queen Paola celebrates 80th birthday

Pravo prvenstva ima njegova rođakinja, princeza Elizabeta pa ovaj princ vjerojatno neće zasjesti na tron. Član je belgijske mornarice, a školovao se u Engleskoj i Italiji. Princ Joachim (48) iz Belgije obožava more i brodove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu