Show

Komentari 3

Harryju Stylesu rasparale su se hlače ispred Jennifer Aniston, brzo se uhvatio za međunožje

Harryju Stylesu rasparale su se hlače ispred Jennifer Aniston, brzo se uhvatio za međunožje

Nakon što je napravio šokiranu facu publici, pjevač je rukama je prekrio prorez, pogledao prema kolegama iz benda i zakolutao očima. Iz publike mu je netko dobacio šarenu zastavu LGBT zajednice kojom se ogrnuo

Britanski pjevač Harry Styles (28) imao je nezgodu u četvrtak na koncertu u Inglewoodu u Kaliforniji kada su mu na međunožju pukle hlače. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je pjevao 'Music for a Sushi Restaurant', bacio se na koljena i tada su mu se narančaste hlače od vinila poderale točno u području međunožja.

Šokirao se, rukama prekrio prorez, pogledao prema kolegama iz benda i zakolutao očima. Iz publike mu je netko dobacio šarenu zastavu LGBT zajednice kojom se zatim ogrnuo. 

Brit Awards 2020 - Show - London

Nakon nezgode je nastavio pjevati, a potom je Styles uzeo kratku pauzu i presvukao se iza pozornice. Po povratku na binu ispričao se publici.

- Poderale su mi se hlače. Osjećam da se moram ispričati nekolicini vas ispred. Vi, gospodine, jeste li dobro? Kunem se da to nije dio showa  - našalio se Harry.

Capital's Jingle Bell Ball 2019

Na koncertu je bila i Jennifer Aniston (53), a mnogi obožavatelji su se na Twitteru prisjetili da je pjevač jednom priznao da mu se glumica sviđala kad je bio mlađi. 

- Zna li Harry da su mu se hlače poderale ispred Jennifer Aniston - bio je još jedan komentar. 

- Harryju je ovo vjerojatno jedan od traumatičnijih trenutaka - pisali su na Twitteru.

Na koncert britanskog pjevača došli su i Kylie Jenner (25), Trevor Noah (38) i Ellen DeGeneres (65).

Najčitaniji članci