Show

Komentari 1

Hauser bio na operaciji koljena: 'Sve je dobro prošlo. Nadam se da ću uskoro moći svirati za vas'

Hauser bio na operaciji koljena: 'Sve je dobro prošlo. Nadam se da ću uskoro moći svirati za vas'

Violončelist je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa zavojem oko koljena te svojim pratiteljima napisao kako je bio na operaciji. Oni su mu zaželjeli što brži oporavak i pružili riječi podrške u komentarima

Violončelist  i član dueta 2Cellos Stjepan Hauser (33) na svom je Instagram profilu objavio fotografiju kojom je obavijestio svoje pratitelje kako je operirao koljeno. Tvrdi da je sve prošlo dobro.

- Nadam se da ću se uskoro oporaviti pa ću opet moći bosonogo svirati za vas - napisao je u opis fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovi pratitelji su mu u komentarima poželjeli brz oporavak, ali i zabrinuto ispitivali što se dogodilo. No, violončelist nije odgovarao na pitanja.

- Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Želim ti sve najbolje - pisali su mu.

Hauser je nedavno rekao kako će se s drugom polovicom 2Cellosa, Lukom Šulićem (32), iduće godine opet okupiti kako bi obilježili svoju desetu obljetnicu. U planu im je napraviti veliku turneju koja bi uključivala samo najveće gradove.

Stjepan je donedavno bio u svojoj rodnoj Istri, gdje je uživao u maminoj kuhinji.

- Imao sam tu sreću da sam se zatekao kod svojih na selu, u Raklju, i tu mi ništa nije bilo uskraćeno. Imao sam slobodu kretanja kao i uvijek. Mogao sam se šetati po prirodi, uz mora, brda, doline, sedam mora, sedam gora. Otkrio sam neke putove za koje nisam ni znao da postoje. Imao sam stvarno sreću da nisam morao biti u zatvorenom prostoru i to je blagoslov - rekao je nedavno za jutarnji show Radio Dalmacije, 'Dobro jutro, Dalmacijo'.

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci