Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
53 komentara

Hauser o ženama: 'Nepravedno je da budem samo s jednom...'

Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, izjavio je violončelist Stjepan Hauser u intervjuu za IN Magazin

Foto: Instagram
53 komentara

Violončelist Stjepan Hauser (33) rijetko kad otkriva detalje iz privatnog života. Iako ga mediji nerijetko povezuju s brojnim ženama, a u posljednje vrijeme s talijanskom pjevačicom Benedettom Carettom (23), član dua 2Cellos o ljubavi ne želi govoriti. Tako je za IN Magazin otkrio kako ne može biti posvećen samo jednoj ženi. 

- Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro - izjavio je kroz smijeh Hauser te dodao kako je njegova majka jedina žena koja ga zapravo voli. 

Foto: Instagram

- Ona me bezuvjetno voli, a sve druge ljubavi itekako su uvjetne. No mama se ne slaže s tom mojom životnom filozofijom. Svaka mama želi najbolje svom sinu, ali ponekad mame ne znaju što je najbolje za njihovu djecu - objasnio je Hauser koji je nedavno otkrio kako uživa u samoći, a traži samo božanstvene djevojke. 

LAŽNI STJEPAN Hauseru ukrali identitet: 'Traže novac i pozivaju žene na spoj'

- Mora biti ženstvena, nježna, krhka i sramežljiva. Biti plaha poput vile, jednostavna i skromna. Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog - rekao je Stjepan koji je s Lukom Šulićem (31) trenutno napravio pauzu u karijeri. Na pozornicu se planiraju vratiti 2021. godine, na desetu godišnjicu osnivanja 2Cellosa. 

Foto: Instagram

- S Lukom sam se čuo kad mu se rodila kćer, čestitamo sam mu - izjavio je Stjepan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message