Obavijesti

Show

Komentari 45

Hauser platio uređenje staze u Raklju da Rozgi ne zapne štikla

Hauser platio uređenje staze u Raklju da Rozgi ne zapne štikla
3

JUNAK RAKLJA Hauser svoju ‘vječnu zaručnicu’ nije htio voditi po kamenju i kršu kako ne bi pala. Jelena je naučila hodati na gradskom asfaltu

VIDEO

Nakon što je platio preuređenje kozje staze u šetnicu koja nosi njegovo ime, organizirat će feštu na kojoj će nastupiti njegova 'vječna zaručnica'.

Pokretanje videa...

00:17

Stjepan Hauser (31) predvodit će kolonu šetača na današnjem otvorenju 'Staze Stjepana Hausera' u Raklju duge pet kilometara.

Prohodao na kamenju i kršu

- Ojećaj je neopisiv, zaista sam počašćen time - rekao nam je razdragani Hauser. Uz istarsko mjestašce ga, kaže, vežu brojne uspomene. Tamo je odrastao i proveo djetinjstvo.

 

- Tu sam prohodao, po ovom kamenju i kršu. Kad sam došao u grad, nisam znao hodati po betonu i asfaltu, padao sam - prisjetio se novopečeni mecena. Hauser je trenutačno na godišnjem odmoru i čitav će kolovoz provesti na moru. S “vječnom zaručnicom” Jelenom Rozgom (39) još nije prošetao svojom stazom, ali zato svaki dan u šetnju vodi kujicu Lili.

Stjepan Hauser u Raklju uz klape otvorio šetnicu Stjepana Hausera,stigla i Jelena Rozga Više na http://bit.ly/2wBrbGe Reporterka: Dijana Marić

Posted by 24sata on 7. kolovoza 2017

U šetnju vodi kujicu Lili

- Prođemo čitavu šetnicu zajedno - pohvalio se. Ljubav prema mješanki violončelist pokazuje i na društvenim mrežama. Nedavno je objavio fotografiju na kojoj zajedno plutaju na ružičastom 'luftiću'.

Načelnik općine Marčana, Predrag Pliško, za Hausera kaže kako je Rakalj “njegov drugi dom” i da u slobodno vrijeme voli šetati okolicom. Violončelistu se vrlo svidjela ideja o uređenju kozje i ribarske staze pa je platio izvođače radova kako bi se što prije završila.

- Želio bih mu zahvaliti. Iz svake njegove pore izvire kultura, pristupačan je, normalan, drag i simpatičan. Nadam se da ćemo ponovno surađivati - rekao nam je Pliško.

Na otvorenju Stjepanove staze nastupit će i klapa Rišpet, koju će najaviti sam Hauser.

Osim Rozge, šuška se, gost iznenađenja bit će i 'počasni mještanin' Raklja. Otkrio nam je da će nazočne najvjerojatnije počastiti i svojom izvedbom, a na bini bi mu se mogla pridružiti i Jelena.

'Vječna zaručnica' mu je, kaže, bila velika potpora u 'projektu šetnica'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao