Obavijesti

Show

Komentari 18

Heidi i Seal i službeno potvrdili da je njihovoj ljubavi ipak kraj

Heidi i Seal i službeno potvrdili da je njihovoj ljubavi ipak kraj
4

Par se upoznao 2003., a vjenčali su se u svibnju 2005. godine. U zajedničkom priopćenju potvrdili su da se rastaju i zamolili da se poštuje njihova privatnost

VIDEO

Nakon što smo sedam godina uživali u ljubavi, odanosti jedno drugom i sreći, ipak smo poslije brojnih razgovora odlučili reći da je  našem zajedničkom životu došao kraj - objasnili su Heidi Klum (38) i Seal (48)u priopćenju za javnost. 

Par je i službeno potvrdio da se rastaju te da su odlučili okončati svoju ljubavnu priču nakon gotovo sedam godina braka.  

- Zahvaljujemo našoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na njihovoj ljubaznosti i potpori u ovim trenucima. Za dobro naše djece, molimo vas da u situaciji kakva je, poštujete našu privatnost. 

Razlog rastave navodno je Sealova afera koju je glazbenik imao s jednom od njihovih bivših dadilja zbog čega se par svađao cijelo vrijeme. Par se navodno u posljednje vrijeme puno svađao, a problem im je bio i što su zbog poslovnih obaveza puno vremena bili odvojeni jedno od drugoga. 

Par je vezu započeo 2003. godine nakon što je Klum prekinula vezu s Flaviom Briatoreom. Seal je Heidi zaprosio u prosincu 2004. godine. Vjenčali su se u Meksiku u svibnju 2005. godine. Zajedno imaju troje djece, Henryja (6), Johana (5) i Lou (2), a Heidi je majka i Leni (7) koju je dobila s Briatoreom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci