Obavijesti

Show

Komentari 111

Heidi Klum i Seal se rastaju jer ju je on prevario s dadiljom?

Heidi Klum i Seal se rastaju jer ju je on prevario s dadiljom?
4

Nakon što je objavljeno da se par nakon skoro sedam godina braka rastaje, tabloidi u Americi objavili su da je za sve kriv njegov preljub. Neki pak pišu da se ne rastaju

VIDEO

Nakon što je prošao početni šok jer se rastaje 'najsretniji zvjezdani par' počele su u javnost izlaziti razne priče o problemima u njihovoj vezi. Tako su američki tabloidi objavili kako je Seal (48), čija je karijera bila jako uspješna tijekom 1990-ih, posljednjih godina živio na račun Heidi Klum (38), koja je samo lani navodno zaradila 116 milijuna kuna. 

Da bi stvar bila još gora, počelo se šuškati i o aferi koju je Seal imao s jednom od njihovih bivših dadilja, zbog čega se par navodno cijelo vrijeme svađao. Treba napomenuti i da ni pjevač ni bivša manekenka nikada nisu dali neke izjave u vezi tog navodnog preljuba.

Navodno upravo zbog tih razloga Heidi će kroz nekoliko dana sudu u Los Angelesu predati zahtjev za rastavu braka. Par se vjenčao 2005. i zajedno imaju troje djece Henryja (6), Johana (5) i Lou (2). Ona još ima i kćer Leni (7), koju je dobila iz veze s Flaviom Briatoreom.

Još ništa od rastave?

Iako su svi već rastavu proglasili za gotovu stvar, časopis People došao je do izvora bliskog paru koji tvrdi da još nije sve gotovo.

- U posljednje vrijeme puno su se svađali, ali još nemaju nikakve planove za objavu prekida veze. Ne rastaju se - rekao je izvor i dodao da je istina kako su kroz posljednje mjesece prolazili kroz teško razdoblje u vezi. 

Prema istom izvoru, najveći problem para zapravo je razdvojenost i to što puno vremena provode daleko jedno od drugog. Također, iako imaju problema, posljednji put kad su bili zajedno kod kuće navodno su se izvrsno slagali, a oboje još nose i vjenčane prstene. Ipak, problemi se naziru i u tome što im predstoji još odvojenosti jer on planira nekoliko putovanja u Los Angeles, a ona će uskoro ići u Njemačku promovirati sedmu sezonu showa 'Germany's Next Top Model'.

Ipak, izjave ovog izvora treba uzeti s određenopm rezervom jer je i sam Seal na Twitteru objavio zagonetnu poruku u kojoj je pisalo 'The End' (Kraj), a Heidin glasnogovornik rekao je da se povodom cijele priče priprema službena izjava koja će uskoro biti objavljena u javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci