Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

'Hejteri, opustite se. Goran mi nije platio plastičnu operaciju'

Hana je rekla da će povećati grudi u Turskoj, a termin joj je krajem mjeseca. Kako je naglasila, Goran joj je velika podrška, ali neće financirati njezinu plastičnu operaciju...

Foto: Instagram
36 komentara

Otkako je Hana Rodić (21) javno najavila da će napraviti plastičnu operaciju, točnije povećati grudi, pratitelji ju neprestano zapitkuju u vezi toga. Ovoga puta zanimalo ih je tko financira korekciju, ona ili njezin dečko, prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Goran stoji uz mene što god da odlučim. Hejteri opustite se, nije Goran platio grudi - napisala je Hana na društvenim mrežama. Hana je dala do znanja da će ju operacija grudi doći 26.000 kuna, a negativne komentare odlučila je ignorirati. 

Foto: RTL

Hana će povećati grudi u Turskoj, a termin joj je krajem lipnja. Kako je naglasila, Goran joj je velika podrška. Hana je svog Gorana upoznala u showu 'Gospodin Savršeni' nakon kojeg su započeli vezu. Ipak, Hana tvrdi da ne bi mijenjala okolnosti pod kojima su se upoznali. 

- Ne bih ništa promijenila. Baš te 'čudne' okolnosti su naš odnos učinile jačim i nikad nam nije dosadno - rekla je Rodić. 

Foto: josip regovic/PIXSELL

Ovo će biti Hanina prva plastična operacija, iako mnogi pretpostavljaju da se već korigirala. Jedino što je, tvrdi Hana, radila na sebi je korekcija usana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message