Obavijesti

Show

Komentari 1

Helena Minić će diplomirati jer više ne snima sapunicu

Helena Minić će diplomirati jer više ne snima sapunicu
3

Sapunica “Zakon ljubavi” iznenada se prestala snimati. Glavni glumci posvetit će se obvezama za koje nisu imali vremena zbog prevelike zauzetosti

VIDEO

Na prisilnom sam odmoru, nije to tako loše, kaže Helena Minić, koja je u “Zakonu ljubavi” igrala odvjetnicu Tonku Njavro.
- Zbog te uloge odgodila sam odlazak u Sarajevo, gdje moram napraviti kazališnu predstavu kako bih diplomirala. Sada konačno imam vremena napraviti predstavu - kaže Helena. U Sarajevu će dočekati Novu godinu s dečkom Hrvojem Klobučarom, Jadrankom Đokić, Amarom Bukvićem i njegovom djevojkom te Lucijom Šesto i njezinim suprugom. Putovat će vlakom.
- Neva Perković, koju glumim u sapunici, baš je trebala prestati biti alkoholičarka. Veselila sam se tome - priča Anica Dobrić.
- Prošle sam godine bila u sličnoj situaciji nakon prekida snimanja serije “Ne daj se, Nina” na RTL-u. Tamo su mi ostali dužni za mjesec dana rada, a AVA će mi sve isplatiti - priča glumica koja planira češće izlaziti jer joj je to jako nedostajalo tijekom snimanja.
- Zamalo sam Histrionima odbio glavnu ulogu u predstavi 'Legenda o Sv. Muhli’. Sad ću joj se moći potpuno posvetiti - kaže Ivica Pucar, koji je u AVA-inoj sapunici igrao Petra Prkovića.

AVA JE ŽIVJELA SAMO NA HTV-U
Roman Majetić bio je uvrijeđen zbog HTV-ova natječaja za snimanje sapunice. Smatrao je kako se AVA ne treba javljati ni na kakve natječaje. Emitiranje “Zakona ljubavi” dogovorio je s Novom TV koja je sada zbog male gledanosti odustala od emitiranja “Zakona ljubavi”. Konkurentska sapunica na HTV-u ima bolju gledanost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina