Hicks opet sa svojim 'osobnim prijateljem' u nastavku Aliena | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Hicks opet sa svojim 'osobnim prijateljem' u nastavku Aliena

Hicks opet sa svojim 'osobnim prijateljem' u nastavku Aliena
3

Novi nastavak 'Aliena' neće samo kompletno ignorirati grozni treći i četvrti nastavak serijala, već će i, prema redatelju Blomkampu, vratiti jednog dobrog 'prijatelja' u igru

VIDEO

Svi znamo da će biti pulsnih pušaka. Očigledno, rekao je redatelj Neil Blomkamp na svojem službenom profilu na Instagramu.

Kako je produkcija novog dijela 'Aliena' krenula malo ozbiljnije, tako je i redatelj krenuo izbacivati sve više detalja koji više nisu samo koncept. Lagano redizajnirana verzija omiljene puške iz legendarnog Cameronovog filma ‘Aliens’ se izgleda vraća u popularni serijal, na veselje svih obožavatelja. Nastavci ovog filma, ‘Alien 3’ i ‘Alien: Uskrsnuće’ su se poprilično odmaknuli od vojnog izgleda i ozračja kojeg je postavio ‘Aliens’, pa takav potez možemo pozdraviti s ushićenjem.

Ali redatelj nije stao samo na tome, jer je najavio i povratak Hicksa (Michael Biehn) i povratak Ripley (Sigourney Weaver) . Stoga nije niti čudno da vraća i pušku koju je Hicks opisao kao svojeg ‘osobnog prijatelja’.

Sudeći po slici, puška nije baš identična onima iz ‘Aliensa’ jer se sa strane vidi i tzv. RIS, sustav za lagano dodavanje raznih borbenih nastavaka, poput laserskih modula ili svjetala. Znači li ovo da će marinci u nadolazećem filmu imati i drugu novu opremu, ostaje nam da vidimo.

VIDEO


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu