Show

Komentari 74

Hilfigerova jahta usidrila se na Pagu: Ima teretanu i jacuzzi...

Hilfigerova jahta usidrila se na Pagu: Ima teretanu i jacuzzi...

Skupocjena jahta dugačka 62 metra broji 17 članova posade. Prepoznatljiva je po 'zastavi' u bojama njegovog modnog carstva, odnosno logotipu njegove modne marke

Luksuzna jahta Flag u vlasništvu modnog dizajnera Tommyja Hilfigera (68) usidrila se na Pagu, blizu Stare Novalje.

Skupocjena jahta dugačka 62 metra, ima sedam kabina, teretanu i jacuzzi, a broji 17 članova posade. Prepoznatljiva je po 'zastavi' u bojama njegovog modnog carstva, odnosno logotipu njegove modne marke. Jahta također  ima poseban sustav stabilizacije kako bi boravak na njoj bio što mirniji uslijed nemirnog mora.

Cijela je posada imala majice, kupaće kostime i kape s logom modne marke Tommy Hilfiger, a mahali su ljudima koji su bili na drugom brodu.

- Bili su radosni kad su vidjeli da ljudi s drugog broda nose njihovu majicu - rekla nam je čitateljica.

Brod slavnog dizajnera i prošle je godine plijenio pažnju kada je snimljena u Milni na otoku Braču. Također, prije dvije godine  sa suprugom, bivšim modelom i modnom dizajnericom Dee Ocleppo je prošetao Dubrovnikom i razgledao znamenitosti.

- Odlučio sam doći jer svi znaju za Dubrovnik. Noć je tu predivna, mjesec je predivan. Jako mi se sviđa tu. Jedan od najljepših gradova koje sam vidio. Sve sam uspio vidjeti i fantastično je, ali ostajemo tek nekoliko dana. - oduševljeno je tada rekao slavni dizajner

 

 

 

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Najčitaniji članci