Obavijesti

Show

Komentari 11

Hit me baby one more time: Uz jacuzzi odmara od problema...

Hit me baby one more time: Uz jacuzzi odmara od problema...
9

Britney je obožavatelje 'počastila' fotografijom s jacuzzija, pokazujući kako uživa. Pjevačica je nedavno promijenila i boju kosu, a vjerojatno se želi maknuti od problema i drama koje su u njezinom životu sve češće

VIDEO

Američka pop pjevačica Britney Spears (37) još se uvijek oporavlja nakon psihičkog sloma koji je doživjela ovog proljeća, a u posljednje vrijeme ima problema sa svojim ocem Jamiem (66). Britney je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako uživa na jacuzziju, čime je malo skrenula pažnju sa svih problema i nesuglasica koje joj se u posljednjih nekoliko mjeseci događaju.

Pozirala je u žutom kupaćem kostimu, a fotografija je skupila više od 500 tisuća lajkova. Obožavatelji su je počastili komentarima na račun njezina izgleda te joj poručili neka uživa i neka se odmori. 

- 'Prekrasna s', 'Kraljica', 'Womanizer', 'Najljepša žena ikad, izvana i iznutra', 'Uživaj' - neki su od komentara ispod fotografije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Britney je nedavno promijenila i boju kose te je od plavuše postala brineta. Čini se kako se pjevačica želi riješiti drama koje su prisutne u njezinom životu, a nedavno se našla u središtu skandala zbog toga što je njezin otac dobio zabranu prilaska njezinom sinu Seanu (13). Zabrana je izdana nakon što je bivši suprug pop princeze i Seanov otac, Kevin Federline (41), prijavio Jamiea zbog fizičkog napada na Seana. Iako nije imalo vidljivih ozljeda i modrica, Kevin je smatrao da je napad bio dovoljno ozbiljan da prijavi policiji.

Iako je Britney nedavno izjavila kako ju je otac tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje, radila je na tome da počne voditi samostalan život. Prije nekoliko dana Jamie je ipak odstupio s mjesta konzervatora svoje kćeri, nakon više od desetljeća. Sud u Los Angelesu je odobrio da dugogodišnja 'care-managerica' pop princeze Jodi Montgomery privremeno preuzme tu funkciju te su joj dodijeljene iste ovlasti kao i Jamieju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...