Obavijesti

Show

Komentari 1

Holivudska glumica preminula u 77. godini od srčanog udara

Holivudska glumica preminula u 77. godini od  srčanog udara
9

Britanski mediji izvijestili su da je glumica mirno umrla u snu. Rođena je 1942. godine u New Yorku, a karijeru je započela kao dječji model, a 17 godina nakon dobila je prvu nominaciju za Zlatni Globus

VIDEO

Glumica Carol Lynley umrla je u utorak u dobi od 77 godina u svom domu u Los Angelesu, prenosi portal The Sun.

Zvijezda originalne 'The Poseidon Adventure' je pretrpjela srčani udar, rekao je njezin prijatelj glumac Trent Dolan. Izvijestili su da je glumica mirno umrla u snu.

Njezina kćer, Jill Selsman, za nju je izjavila da je voljela glumiti isto koliko je voljela i odlaziti u kino. Lynley, rođena 1942. godine u New Yorku, započela je svoju karijeru kao dječji model.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Godine 1958. igrala je glavnu ulogu tinejdžerke koja je očajnički tražila pobačaj u predstavi 'Blue denim' na Broadwayu. Glumila je i u filmskoj verziji iz 1959. godine, što joj je donijelo i nominaciju za Zlatni globus. Glumila je i u filmovima 'Return to Peyton Place' (1961), 'The Pleasure Seekers' (1964) i 'Bunny Lake Is Missing' (1965).

Uloga po kojoj je ona postala najpoznatija bila je ona pjevačice Nonnie Parry u filmu katastrofe 'The Poseidon Adventure' iz 1972. godine.

- Svi su željeli tu ulogu - rekla je glumica u jednom od svojih intervjua. Pojavila se i kao gostujuća uloga u serijama 'Kojak' (1977), 'Hawaii Five-O' (1978), 'The Love Boat' (1979).  

Lynley, koja je imala dugu vezu s voditeljem talk showa Davidom Frostom, također je izlazila s Frankom Sinatrom, a bila je u braku s publicistom Michaelom Selsmanom.

- Ako postoji svijet iza ovog, ona pleše sa svojim velikim prijateljem Fredom Astaireom i uživa u svom novom životu onoliko koliko je uživala u svom prethodnom - rekla je njezina kći, prenosi Huffpost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu