Obavijesti

Show

Komentari 2

Holivudske zvijede ujedinile se za žrtve poplavljenih područja

Holivudske zvijede ujedinile se za žrtve poplavljenih područja
10

Za nepuna dva sata prikupljeno je pola milijuna kuna. Prisutni su pozvali sve da pomognu građanima iz poplavljenih mjesta u Hrvatskoj, Srbijii i BiH

VIDEO

Svjesni važnosti nastavka pomoći poplavom pogođenih područja, u Los Angelesu su se u organizaciji redatelja Predraga Antonijevića, njegove supruge Kristine Esel, koja je predsjednica južnokalifornijskog udruženja lidera u filantropiji, okupila mnoga poznata imena Hollywooda.

Među njima je bio i istaknuti glumac Dennis Quaid, najpoznatiji našoj javnosti po ulozi u filmu Dan poslije sutra. On je inače, sa svojom suprugom Kimberly i bračnim parom Sibi i Christian Bale bio prvi koji se nesebično uključio u kampanju prikupljanja pomoći Hrvatskoj, Srbiji i BiH radi saniranja posljedica poplava. 

Događaju su prisustvovali i Lolita Davidovich,  filmski agent Charlie Ferraro kao predstavnik United Talent Agency Inc, Catherine Oxenberg, redatelj i pisac Ron Shelton, predsjednik Relativity Media Tucker Tooley, producenti Bill MacDonald, Geroge Lascu, Marcus Morton, Eric Mitchell, Nick Žuvić, Prashant Shah, Kelly i Barry Quart, producent Terminatora 4 Peter Graves, pisci Lindsay Maracotta i Dennis Manuel, zatim Chantal Dinnage, managing direktorica Golden Globe-a, glumica Marija Karan i njezin suprug Joel Lubin, Maja Mandžuka i Filip Živojinović, te košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić. Sonja Perenčević, vlasnica restorana Doma i Dan Tana,  pridružila se donaciji  a njezin glavni kuhar Neno Mladenović je priredio zakusku za uzvanike.

Za nepuna dva sata prikupljeno je pola milijuna kuna 

Sibi i Christian Bale, Catherine Zeta-Jones, Pierce Brosnan, Ron Burkle, Ryan Cavanaugh, Jason Beckman i Jason Coleman su također, iako  zbog obaveza spriječeni da osobno prisustvuju, novčano podržali ovu akciju.

Za nepuna dva sata prikupljeno je pola milijuna kuna čime je okupljeni filmski i sportski skup poznatih Hollywoodskih lica, na čelu sa  Kevinom de Leoneom, predsjednikom Senata države California, koji se obratio prisutnima i pozvao sve da pomognu građanima iz poplavljenih mjesta u Hrvatskoj, Srbijii i BiH.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge