Obavijesti

Show

Komentari 59

Holivudski frajeri stariji od 50 koji još uvijek mame uzdahe

Holivudski frajeri stariji od 50 koji još uvijek mame uzdahe
10

Iako su već prešli peto desetljeće, neki holivudski glumci zadržali su šarm i dalje izazivaju uzdahe obožavateljica diljem svijeta, a godine im jedino imponiraju

VIDEO

1. Jeff Bridges (64)

Jeff izgleda gotovo jednako već godinama, osim što sada njeguje gušću i dužu bradu. Osim što je šarmantan i opušten, pomoći će vam da lakše utonete u san. 

Naime, Bridges je nedavno snimio album 'za spavanje' koji se sastoji od njegovog pripovijedanja preko ambijentalnih zvukova te vođene meditacije. 

Glumac je u braku sa Susan D. Geston (61) od 1977. godine. Vjenčali su se samo pet dana nakon nakon što ju je Bridges zaprosio. Iako imaju jedan od najdužih brakova u Hollywoodu, Susan i Jeff skoro nisu završili zajedno. Jeff se, kako sam kaže, zaljubio na prvi pogled. Ugledao ju je za vrijeme snimanja filma 'Rancho Delux' te joj odmah prišao, no ona ga je odbila te mu poručila da se 'možda sretnu još jednom'. Zaista se jesu sreli i sve ostalo je povijest. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

2. Richard Gere (65)

Glumac koji je već desetljećima simbol zavodnika, i dalje slovi kao jedna od najzgodnijih zvijezda iako mu je 65 godina. Gere se 2013. razveo od glumice Carey Lowell,  a četiri je godine proveo i u braku sa Cindy Crawford. Žene su poludjele za njim nakon što je s Juliom Roberts snimio film 'Zgodna žena'. 

1999. časopis People ga je proglasio najseksi muškarcem na svijetu, no jednom prilikom Gere je rekao da su mu te titule oduvijek bile smiješne.

Gere je trenutno u vezi s 33 godine mlađom Španjolkom Alejandrom Silvom

Pixsell

3. Ray Liotta (60)

Dio njegove privlačnost vjerojatno leži u činjenici da većinu vremena glumi 'zločeste dečke', a njegov poznati prodorni pogled nije na odmet.  Ray odnedavno ima i novi hobi: jahanje. U konje se zaljubio na snimanju serije 'Texas Rising'. 

Liotta je svoju bivšu suprugu Michelle Grace upoznao za vrijeme baseball utakmice u kojoj je igrao njen bivši muž. Razveli su se 2004. godine, a zajedno imaju i kći Karsen (16). 

DPA/Pixsell

4. Pierce Brosnan (61)

Sve što je potrebno reći za Piercea je: Bond, James Bond. Brosnan je utjelovio slavnog fiktivnog špijuna u četiri nastavka. Brosnan je jednako šarmantan i sabran i u privatnom životu. Glumac je u braku s novinarkom Keely Shaye Smith od 1994. godine s kojom ima dvojicu sinova, dok iz prijašnjih veza ima još troje djece.

Jedan od razloga zbog kojeg mu se kolege i obožavatelji dive je njegova skromnost. Brosnan tvrdi da nikada nije bio dovoljno dobar James Bond, a za novog Bonda preporučuje britanskog kolegu glumca Idrisa Elbu

REUTERS/PIXSELL

5. Hugh Grant (54)

Nekadašnji junak britanskih romantičnih komedija, Hugh i s 54 godine slovi kao jedan od najšarmantnijih Britanaca. Glumac se aktivno bavi dobrotvornim radom, a posebno u organizacijama za borbu protiv raka. Trenutno je u vezi s Tinglan Hong, s kojom ima dvoje djece. 

Grantu javnost još nije zaboravila fijakso iz 1995. kada je uhvaćen s prostitutkom Divine Brown na javnom mjestu koja mu je pružala oralni seks. Glumac se za taj čin nikada nije ispričao, već je samo izjavio da zna da je učinio nešto vrlo glupo. 

Brown je jednom prilikom rekla da sumnja da će se glumac ikada skrasiti jer se on nikada nije znao kontrolirati.

PA/Pixsell

6. Viggo Mortensen (56)

Američko-danski glumac najpoznatiji je po ulozi Aragorna u Jacksonovoj trilogiji 'Gospodar prstenova, a ima izgled holivudske zvijezde 'staroga kova' i možda je upravo zbog toga ženama jako privlačan. Mortensen je umjetnička duša pa osim što glumi, piše poeziju i slika.  

Big Pictures/Pixsell

7. Christopher Meloni (54)

Iako možda nije i najpoznatije ime, tkogod je gledao kultnu seriju 'Oz' ili pak 'Zakon i Red', Melonija nije zaboravio. Ovaj glumac itekako mami uzdahe, a nedavno smo ga mogli gledati i u Rodriguezovom Sin Cityju. 

Muževan Meloni je, također, dječački zaigran pa ga tako najviše u njegovoj karijeri veseli scena u 'Ozu' u kojoj je skinuo hlače i golu guzu pokazao liku Leea Tergesena

Elizabeth Pantaleo/Press Association/PIXSELL

8. Antonio Banderas (56)

Holivudski zavodnik rođen u Španjolskoj postao je poznat kao opaki osvetnik u Desperadu 1995. No iako više nema uz sebe gitaru i bacač raketa skriven u kofer iste, i dalje privlači pozornost žena. Antonio je bio u braku s Melanie Griffith 18 godina, a rastali su se 2014. 

Banders je trenutno u vezi s Nicole Kemp (34), s kojom se skrasio u Londonu. 

Pixsell

9. George Clooney (54)

Glumac koji je godinama bio najpoželjniji neženja na svijetu nedavno se skrasio s odvjetnicom Amal Alamuddin. Clooney je 2005. proglašen 'Najseksi zvijezdom svih vremena'. Glumac je angažiran u humanitarnom radu i glasno se bori za ljudska prava.  

Kada je bio mlađi, Clooney je bio poznat kao 'party zvijer'. Izlazio je, drogirao se i opijao, a 'afere' s modelima su mu bile gotovo svakidašnje. 2013. ga se povezivalo s Hrvaticom Monikom Jakišić, koja je za njega rekla da 'ima veliko srce i da je šarmantan'. 

PIXSELL

10.Robert Downey Jr.(50)

Glumac je u travnju ove godine proslavio 50. rođendan. Iza sebe Ima burnu prošlost, koja uključuje dugu borbu s ovisnostima, no danas je jedan od najkarizmatičnijih lica na velikim ekranima. U braku je sa Susan Levin, izvršnom potpredsjednicom produkcijske kuće 'Joel Silver'. Robert joj je prilazio čak tri puta, sve dok na kraju nije pristala izaći s njime. Robert i Susan imaju dvoje djece. 

Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom