Show

Komentari 8

Holivudski zavodnik završetak karantene dočekao s trbuščićem

Holivudski zavodnik završetak karantene dočekao s trbuščićem

McConaughey i društvo unajmili su gliser i odvezli se na predjele otoka gdje ne zalazi puno turista, no nije uspio pobjeći revnim fotografima koji su ga ipak 'ulovili' na odmoru.

Američki glumac Matthew McConaughey (51) nekada je bio holivudski zavodnik, poznat po mnoštvu uloga u ne osobito ambicioznim romantičnim komedijama, no onda je s nekoliko sjajnih uloga poput onih u filmovima 'Mud', 'Interstellar' i 'Dobri dileri iz Dallasa', za kojeg je dobio i Oscara, pokazao da itekako zna glumiti.

Popularna rola koju je sjajno odigrao bila je i ona Rusta Cohlea u seriji 'True Detective', a od holivudskih komedija do psiholoških trilera McConaugheyja je uvijek krasila stopostotna sprema.

Upravo zato što su fanovi navikli na njegov fit look vlasnika teretane, iznenadilo ih je kako se glumac u karanteni ipak malo opustio i na odmoru na Havajima pojavio se s nekarakterističnim trbuščićem.

McConaughey i društvo unajmili su gliser i odvezli se na predjele otoka gdje ne zalazi puno turista, no nije uspio pobjeći revnim fotografima koji su ga 'ulovili' na odmoru. 

Najčitaniji članci