Obavijesti

Show

Komentari 28

Hollywood u šoku: Preminula je bivša djevojka (47) P. Diddyja

Hollywood u šoku: Preminula je bivša djevojka (47) P. Diddyja
5

Kada su je članovi obitelji došli probuditi nije reagirala. Pozvali su Hitnu pomoć koja je ustanovila da je glumica preminula. Razlog smrti je, kako kažu liječnici, ili gripa ili upala pluća

VIDEO

Manekenka i glumica Kim Porter, bivša djevojka repera Diddyja (49), preminula je u 48. godini života. U srijedu navečer Kim je otišla spavati vrlo rano jer se nije osjećala dobro. Kada su je idućeg jutra članovi obitelji došli probuditi nije reagirala. Pozvali su Hitnu pomoć koja je ustanovila da je glumica preminula, prenosi TMZ.

Razlog smrti je, kako kažu liječnici, ili gripa ili upala pluća. Proteklih nekoliko dana liječila se raznim vitaminima, a droge nije bilo u njezinoj blizini. 

Iako je pokušala izliječiti simptome bolesti, prijatelji kažu da su se žalili njezinom liječniku jer joj se stanje nije popravljalo. 

S reperom P. Diddyjem bila je u vezi 13 godina. Zajedno imaju djecu Christiana (20), Jessieja i D'Lila (11), a s bivšim suprugom Al B. Sureom (50) ima sina Quincyja (27). 

Kim Porter 1971-2018 Model Actress

Diddyjevi prijatelji kažu kako je reper šokiran i slomljen zbog njezine smrti. Iako su prekinuli 2007., ostali su dobrim odnosima.

- Romantična veza nije uspjela, ali su i dalje bili obitelj - rekao je njihov prijatelj. 

Kraljica je izgubila titulu najpopularnije članice kraljevske obitelji: Tko ju je to zamijenio?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu