Obavijesti

Show

Komentari 0

HRF: Juraj Hrvačić dobio Annu na napuhavanje

HRF: Juraj Hrvačić dobio Annu na napuhavanje
10

Za rođendan direktoru Hrvatskog radijskog festivala Juraju Hrvačiću uzvanici su darovali i pumpicu za bolji protok krvi u penis

VIDEO

Za 50. rođendan darujem ti tovara da te vodi do oltara, rekao je Mladen Grdović prijatelju i direktoru Hrvatskog radijskog festivala Juri Hrvačiću, koji je rođendan slavio na terasi hvarskoga hotela Park. Na dar je dobio i Annu, lutku za napuhavanje, pumpicu za bolji protok krvi u penisu, lančić s privjeskom Playboyeve zečice te ružičastog plišanog zeku. Mladen Grdović stigao je sa suprugom Brankicom. Dobro raspoloženi i raspjevani Grdović pio je samo vodu, a s fešte su on i Brankica otišli među prvima.
- Volim slušati Ivu Robića jer me to podsjeća na djetinjstvo. Stariji ljudi me vole slušati. Najbolji kritičar mi je Brankica, koja uvijek prva posluša moje pjesme. Pitala me kad ću već jednom napisati pjesmu na ijekavici - kaže Grdović. Vanna je na HRF stigla sa suprugom Andrijom Vrdoljakom. Probu nitko osim Vanne nije imao, a nakon uštimavanja Hrvačiću su Vanna i Andrija na dar donijeli starinski radio. Denis Latin darovao mu je figurice morskih životinja. Na Hvar je Latin došao dobro razmisliti o karijeri. Ponudili su mu mjesto savjetnika za kulturu, medije i informiranje u Madridu, ali on bi, otkriva, ipak volio ostati na HRT-u. Želio bi biti urednik Informativnog programa, kaže, a uskoro će odlučiti hoće li ostati u Zagrebu i postati urednik ili odlazi u diplomaciju.
- Odijelo za Svilanovo vjenčanje na Brijunima još nisam pronašao, ali sada ćemo na Hvaru imati vremena za dogovore oko vjenčanja - kaže Latin, koji će Siniši Svilanu biti vjenčani kum. Ivica Propadalo na neko se vrijeme ostavio scenografije, a na HRF-u nastupa s Teškom industrijom. Da bi bolje izgledao na pozornici, Propadalo je bio na UN-dijeti i smršavio desetak kilograma. Gosti hotela Park, u kojem spava Mirajna Lučić, kažu da tenisačica noći provodi pjevajući na balkonu sa sestrama.


HVARSKE ULICE I HRF ULJEPŠALE SESTRE LUČIĆ
S petnaestak minuta zakašnjenja Mirjana Lučić, sestra Ana (29) i Ivana (23) pojavile su se na terasi hvarskoga kafića. U večernjem izdanju, sa štiklama od 10-tak centimetara, sestre Lučić jedva su savladavale hod po neravnim uličnim pločama.
- Sestre mi pomažu da se vratim tenisu. Otkako sam na Hvaru, jedanput sam se bacila u more, ne stignem. Mama Anđelka i braća Miro i Ivan ostali su u Americi. Nadam se da će uskoro biti ovdje - kaže Mirjana (25). Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić pozvao ju je na otok. Zagonetno su se nasmijali na pitanje pripremaju li WTA turnir. Mirjana je prije 9 godina bila 32 tenisačica svijeta. Onda je s obitelji na Floridu pobjegla od nasilnog oca Marinka.

GRDOVIĆ ČEKA BEBU SA SUPRUGOM BRANKICOM
Čestitam, čujem da ćeš postati tata, rekao je direktor HRF-a Jura Hrvačić Mladenu Grdoviću. Na njegovu rođendanu u Hvaru mnogi su komentirali Brankičin trbuščić. Raznježeni Mladen (49) rekao je da još ništa ne znaju.
- Od straha još nismo otišli liječniku u Zagreb, ali voljeli bi da je tako - kaže Grdović. Supruga Brankica (37) tvrdi da nije trudna. Na festival Mladen ipak nije došao Renaultom 4, kako je obećao nakon što je slupao Mercedes, nego novim džipom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju